Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
a.sebi
üzenetére
Annyit hozzátennék a fentebb irtakhoz, hogy a Samsung első generációs olede… nem merném megvenni nem egy kiemelkedő szerviz háttérrel.
Most vettem a 2. LG oledemet egy C2-őt, pont azért mert az előzőre 5ev gyári garanciát adott az LG egyszer élnem is kellett vele, házhoz jöttek és kicserélték a panelt. Csak azért mert a vékony panelba volt egy kis ív, lehet h amikor helyre raktam akkor csavarodott meg, nem tudom de egyszer véletlen észrevettem és nagyon zavart. Adtam le rá egy hiba jegyet, 1 hét múlva jöttek is.
Nem rég vettem egy Samsung soundbart, 180ezres kategória, felhívtam a Samsungot hogy recseg ha atmos hang megy rá, majd mondtak hogy vigyem be szervizbe ha biztos vagyok benne hogy tényleg rossz és nem én kezelem rosszul.. ott már elrohogtem magam a telefonba mert nem viccelek 20 percig próbált meggyőzni a csaj hogy nem biztos hogy rossz… az utolsó Samsung termékem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor