- OLED monitor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
Egyre inkább gondolkodom C21LA helyett egy Panán.
Amiket eddig olvastam kezdenek meggyőzni. Engem meg lehet ha jók az érvek mellette.65-ös méretben szeretnék majd OLED-et, túlnyomó részt filmnézés és PS5 használatára. Jelenleg egy régebbi LG LED-et használok, ami már bőven megérett a cserére. PC-ről mennek a filmek PLEX-en keresztül, de nemrég jött az üzenet, hogy megszűnik a modellre a PLEX támogatás és azt is észrevettem, hogy egyre több fájl van amit nem tud kezelni. A PLEX alapvetően tetszik így lehet azt használnám az új TV-n is, hacsak nem tudtok jobbat ajánlani.
Olvastam itt hogy vannak jobb megoldások a PC-ről történő filmnézés helyett, minőségromlásról is írtatok itt, ami ha valóban így van akkor abszolút felejtős megoldás. Egyébként is macera a gépet benyomkodni filmezés előtt.
Tegyük fel, hogy megveszem az új TV-t, milyen eszközöket ajánlanátok mellé, hogy minőségromlás nélkül tudjak filmezni? NAS, stb... (Konkrét típusra gondolok ami redelhető ) BR lejátszóm van az tiszta sor, virágbolti rip-ekre gondolok leginkább, torrentezésre. Van-e mód arra, hogy a torrenteket mobilról távolról menedzseljem, otthoni PC-ről fájlokat toljak át.
NAS-t még sosem használtam, gondolom valami ilyesmi lesz a megoldás, csak nem nagyom vágom én ezt ezért elnézést ha b*l**sz kérdést tettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Sorozatok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OLED monitor topic
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED 48C1 (OLED48C11LB) 4K 120Hz, G-sync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor