Hirdetés
- OLED TV topic
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Házimozi belépő szinten
- CES 2026: nagyra nőtt 120 Hz-en a Dell
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
agaron
tag
Sziasztok!
Egyelore csak elkezdtem olvasni OLED temakorben, es van a fenti osszefoglaloban az alabbi resz. Ez a tapasztalatok alapjan mennyire lehet jelentos problema evek tavlataban? En tobbnyire film/sorozat/kozepes mennyisegu jatekra hasznalnam, viszont felesegemet ismerem, hogy orakig szeret kulonbozo TV adokat nezni rajta, es mivel otthonrol dolgozik szerintem fog menni a TV eleg sokat minden nap a hatterben. Persze 100%-ig nem tudom megjosolni a tartalmakat en sem, illetve ezt sem lehet megjosolni, de ez most szembe jott es kivancsi vagyok a tapasztalatokra. LG C1-2 kornyeken gondolkozok egyebkent.
Koszi elore is!
Az OLED TV jelenleg tehát elsősorban inkább azoknak ajánlott, akik főként film és sorozat nézésre (esetleg néhány megfontolással játékra) használják a televíziójukat. Aki főleg TV adást néz, és naponta órákig ugyan az a csatorna virít rajta, esetleg rengeteget játszik a televíziót használva kijelzőként (kontrasztos statikus HUD-al), azoknak talán inkább az LCD technológiájú TV-k ajánlottak, amennyiben félnek a beégés kockázatától, mely ilyen típusú használat mellett valós veszély lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor