Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Még egy Columbos utolsó gondolatként: egyébként nem igazán értem, hogy ki vesz oled árban (vagy még drágábban) nem oled tv-t? Egyértelműen az oled adja a legjobb képminőséget, ezt mindenhol mindenki leszögezi, nem is vita tárgya. Szóval csak tök nem értem, hogy ha valaki vásárlás előtt áll, ugyanazért az adott összegért miért venne helyette nanoledet, qledet, quantumdot akármit? Ezek egyértelműen rosszabbak, ha a nagytv-t cserélném le, akkor is kb 500K-ért már biztosan csakis oledet vennék, nem pedig feltúrbózott hagyományos ledet. Szal ezt nem értem, hogy van piaca a többinek, amik ugyanilyen drágák vagy még drágábbak is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 4
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor