Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Szerviz topik
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyena
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Szerintem ez ennyire nem egyszeru, hogy az oled a legjobb (pl ha mar itt tartunk egy jo projektor mozizasra sotet szobaban jobb szerintem). Inkabb van olyan felhasznalasi szokas es korulmeny ahol az a legjobb.
En is szivesen cserelnem az egyik 65 colos tvt nagyobbra (77es mondjuk) de nem tudok donteni oled es mini led kozott mivel:
ez a tv eleg vilagos helyen van
hatterzajnak is van hasznalva es akar napi 15-16 orakat is megy
sdr tartalom (tv musor is megy rajta)
szamitogep is van rakotve, ps5 is, media player is
nem szeretnem babysittelni, babusgatni, allitgatni a tvt (ami a forumot olvasva olednel neha eleg macerasan hangzik) hanem csak bekapcsolni es ennyiSzerintem masok is azert valasztanak esetenkent premium aru mini ledet mert nem egy uj csaladtagra vagy kiskutyara vagynak hanem csak egy hasznalati eszkozre ami sotetben ugyan netan nem olyan jo mint egy oled, de masban meg esetleg jobb annal.
Nalam is komoly dilemma mondjuk a TCL C935 vs LG C2
-
Hashvrad
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Jó szórakozást majd vele.
Lehet nem az ABL csinálja, mert nálam nem jelentkezett a fent belinkelt Sárkányos probléma (én mindent láttam). Viszont Windowsba (sötétmód, Chromeban is) néha feltekeri a fényerőt, random.
OLED/LCD: Én is erősen gondolkodtam a QN90B-n, mert tartok a beégéstől, a fényereje is jobb, plusz az LCD-t ismerem. Ha az került volna 20-40e-el kevesebb be, akkor lehet azt veszem. -
alaves
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Azért mert:
Vannak akik verőfényes nappaliban (árnyékolás nélkül) használják a TV-t csutka fényerővel.
Az OLED is alkalmas erre, viszont nagy fényerővel (SDR-ben) használva huzamosabb időn át majdnem biztos a beégés. Háttér TV-zésre sem feltétlenül OLED kell.
Továbbá adott pénzkeretnél, amely már eléri az OLED árat dilemma, hogy OLED vagy nagyobb LCD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor