Hirdetés
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Egyáltalán nem erről beszéltem, hogy ki mennyit keres, mert egyáltalán nem egyenesen arányos, hogy ha az ember milliókat keres havonta, akkor kizárólag mindenből a legdrágábbat veszi automatikusan! Nagyon nem így van, mert van nem egy "milliomos" ismerősöm, és 100x jobban meggondolják ezek az emberek, hogy mire költenek, mint egy átlag keresettel rendelkező hidd el
Amúgy a 90-es években kerestem, az általad írt összegeket! Karib tengeri hajón dolgoztam akkoriban, 9 évet húztam le, 5000$ kerestem havonta(igaz akkor csak 110ft volt a dollár, de minden más is olcsóbb volt), mégis csak egy alja C1-em van, neki is megyek a Dunának most ez miatt
Egyszóval megengedhettem volna most is magamnak bármilyen tévét, tavasszal amikor vettem ezt, de eszem ágában sem volt ennél többet költeni tévére, nem vagyunk egyformák 👍 Ja és maximálisan kielégítő számomra ez is, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Formula-1
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile (ARPG)
- AliExpress tapasztalatok
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Dell Latitude 7320 Core i7-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy a 90-es években kerestem, az általad írt összegeket! Karib tengeri hajón dolgoztam akkoriban, 9 évet húztam le, 5000$ kerestem havonta(igaz akkor csak 110ft volt a dollár, de minden más is olcsóbb volt), mégis csak egy alja C1-em van, neki is megyek a Dunának most ez miatt
Egyszóval megengedhettem volna most is magamnak bármilyen tévét, tavasszal amikor vettem ezt, de eszem ágában sem volt ennél többet költeni tévére, nem vagyunk egyformák 👍 Ja és maximálisan kielégítő számomra ez is, sőt...
Vhiktor