Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Egyáltalán nem erről beszéltem, hogy ki mennyit keres, mert egyáltalán nem egyenesen arányos, hogy ha az ember milliókat keres havonta, akkor kizárólag mindenből a legdrágábbat veszi automatikusan! Nagyon nem így van, mert van nem egy "milliomos" ismerősöm, és 100x jobban meggondolják ezek az emberek, hogy mire költenek, mint egy átlag keresettel rendelkező hidd el
Amúgy a 90-es években kerestem, az általad írt összegeket! Karib tengeri hajón dolgoztam akkoriban, 9 évet húztam le, 5000$ kerestem havonta(igaz akkor csak 110ft volt a dollár, de minden más is olcsóbb volt), mégis csak egy alja C1-em van, neki is megyek a Dunának most ez miatt
Egyszóval megengedhettem volna most is magamnak bármilyen tévét, tavasszal amikor vettem ezt, de eszem ágában sem volt ennél többet költeni tévére, nem vagyunk egyformák 👍 Ja és maximálisan kielégítő számomra ez is, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy a 90-es években kerestem, az általad írt összegeket! Karib tengeri hajón dolgoztam akkoriban, 9 évet húztam le, 5000$ kerestem havonta(igaz akkor csak 110ft volt a dollár, de minden más is olcsóbb volt), mégis csak egy alja C1-em van, neki is megyek a Dunának most ez miatt
Egyszóval megengedhettem volna most is magamnak bármilyen tévét, tavasszal amikor vettem ezt, de eszem ágában sem volt ennél többet költeni tévére, nem vagyunk egyformák 👍 Ja és maximálisan kielégítő számomra ez is, sőt...
Vhiktor