- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Táp ventilátor csere
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Home server / házi szerver építése
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
No, megjött az emagtól a már kibontott, használt Philips 65OLED705 TV. 375e Ft-ért jó dealnek tűnt, de sajnos messze nem az amire számítottam.
A TV kijelzőjén még rajta volt a fólia, ez bizakodásra késztetett, de összerakás, üzembehelyezés során kiderült, hogy már több mint 740 óra van benne és a panel uniformitása is hagy némi kívánnivalót.Képe isf day/night üzemmódban, kikapcsolt fényérzékelővel sötét, legalábbis 2021-es Apple TV-ről, YouTube és Infuse appot használva biztosan, de az Androidos menüt nézve is.
Most a Tenet filmet néztem volna meg rajta, (2160p remux) de a 20.-ik perc után megállítottam, mert nem találtam olyan beállítást amiben tetszene e kép, nincsenek részletek a sötét színekben. Még nem tudtam benne elmerülni igazán a beállításokban, nem kerestem még meg, hogy mit mire érdemes állítani, de gyanítom alap beállítások mellett sem kellene "rossznak" lennie.
Összehasonlításként egy LG OLED55B7 TV-m van, amibe a négy év alatt kb 1900 órát tettem és az rtings oldal által ajánlott beállításokat használom, tehát nem a default 100-as oled fényerőn üzemel.
Webos 3.5-höz szokott fejemnek a TV menürendszere még nem lopta be magát a szívembe, igaz még csak ismerkedem az Android TV 9-el.Hogy mondjak valami jót is, Az Ambilight viszont tetszik, azt nem tudom biztosra mondani, hogy a mindenképpen kellene ez a plusz funkció ha váltok az 55-ös LG-ről valami másra 65 ös méretben.
Így jövő héten vissza fogom küldeni, aztán lesem az akciókat, HA-t, hátha lesz egy kis szerencsém.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Táp ventilátor csere
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor