Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Vannak dolgok, mint pl... Dolby Atmos, projektor, Ferrari, Patek Philippe, stb. amik soha az életben nem érdekeltek. Tudom hogy van ilyen, de ennyi... nem csukott szemmel járok a világban.

Egyrészt nincs rá pénzem, másrészt mert feleslegesnek tartom.
Nem kell "mögé látni" a dolgoknak, mert annál jóval egyszerűbb a magyarázat. Ha talicskával tolnám a pénzt, gondolom nem számítana ide vagy oda 2-300 ezer, vagy millió...De ahogyan én ignorálok dolgokat, személyeket, úgy kéne ignorálni másoknak, a számukra zavaró/irritáló hozzászólásaimat és nem lenne gond.
Amúgy, ha már önigazolásnál tartunk....én úgy gondolom, nem én próbálom magyarázni "foggal körömmel", hogy miért "szükséges" egy tévét 5-600 ezerért vagy 1 millióért megvenni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem kell "mögé látni" a dolgoknak, mert annál jóval egyszerűbb a magyarázat. Ha talicskával tolnám a pénzt, gondolom nem számítana ide vagy oda 2-300 ezer, vagy millió...
Vhiktor