- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
ja 4 óránként ki kapcsol magától is általában gondolom védelem - ez milyen mondat, meg úgy általában? Magyar az anyanyelved? Egyébként csak úgy magától nem kapcsol ki 4 óránként, maximum akkor ha be van kapcsolva az ECO mód vagy valami hasonló a neve. A frissítés miatt nem kapcsol ki, van, hogy 6-8 órás "maraton" után kapcsolom ki, az elmúl években 2x fordult elő, hogy feldobott egy figyelmeztetés miszerint elindítaná a képernyőkompenzációt.
-
válasz
dgyuri0123 #72895 üzenetére
Milyen WebOS van rajta? 3.5-től felfelé van HBO Max támogatás.
-
belan
addikt
válasz
N.YCityBoy #72893 üzenetére
-
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
N.YCityBoy #72892 üzenetére
Nem mindegyiknél látszik egyformán
Az a jó, akkor hibátlan modelt fogtal ki:)
Hdr eseténaxon kell lennie az oled fénynek és q kontrasztnak is, sdr esetben illik lejjebb venni.
-
-
-
belan
addikt
Fent van már teszt s95b ról elméletileg eszméletlen pint számokat kapott .
-
-
belan
addikt
válasz
N.YCityBoy #72888 üzenetére
Dobd ki szar a oled meg veszem
, ja 4 óránként ki kapcsol magától is általában gondolom védelem , 100 oled fény 100 kontraszt HDR
tudni kell vele bánni 10 óra hud-os játék nem tesz neki jót mondjuk heti 4,5 nap . Az fényerő automatikusa alkalmazkodik a szoba fényhez szerintem de valaki biztos jobban tudja .zolibá
-
Sziasztok
Egy hete beléptem én is az Oled világába egy LGC1-el, és lenne pár kérdésem!
Ps5 van rákötve, és ugye automatikusan vált a tévé game módra, ezen belül semmit sem kell állítani ugye, illetve mindenki így használja, mert ebben a módban mindent feltol a tévé maxra ráadásul HDR-ben, így nem lesz baja? Második dolog, hogy pár óránként állandóan ki akar kapcsolni a tévé, pedig már minden elérhető dolgot kikapcsoltam rajta, a 4 órás energia takarékos dolgot is szóval mindent, és mégis időközönként kiírja a tévé, hogy nyomjak meg a távon egy gombot ha nem akarom, hogy kikapcsoljon 🙄 És azt is észrevettem, hogy a fényerővel is játszik a tévé random, pedig ott is minden ki van kapcsolva, ez normális?
A harmadik dolog, hogy ezeknek az Oledeknek a kijelzőjét, mivel javasolt alkalom adtán tisztítani,ha kell egyáltalán?
Köszönöm ha valaki megtisztel válaszával -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
titanium_100 #72878 üzenetére
Egyértelműen a C1, minden téren jobb és a fényereje is nagyobb.
-
sakal83
addikt
Ha esetleg meg nem volt. Rtings teszt a Samsung oledrol. [link]
Jó lett. Ami furcsa higy jobb a betekintési szög mint egy olednek.
-
válasz
Skyhunter #72856 üzenetére
Szerintem gáz az, hogy külső forrás kell általánosan elterjedt alkalmazásokhoz. HBO, Apple TV, Prime, Synology appokra gondolok.
Az, hogy csilli-villi, vagy kicsit lassú, az engem nem izgatna, de az, hogy kell egy plusz eszköz, az igen.
Ezen a téren gyenge a Panasonic.
A szervíz háttér pedig maga a katasztrófa!
De ez már egy másik kérdés. -
válasz
dgyuri0123 #72882 üzenetére
A HBO Go megszűnt nálunk, HBO Max lett helyette.
-
-
renziNNN
tag
válasz
titanium_100 #72878 üzenetére
Azt is vedd figyelembe, hogy az LG emagon most egy 100assal olcsóbb.
-
titanium_100
tag
Valaki tudna tanácsot adni melyik jobb hosszú távon s miért?
LG VS. SONY -
freddirty
senior tag
válasz
dgyuri0123 #72851 üzenetére
Nekem is érkezett frissítés az LG 55EG910V tévémre. De nem mertem még rányomni, nehogy elvegyenek valamit ami eddig működött. Jobb az óvatosság
Full HD témában:
A másik szobában egy 55C12 működik tavaly ősz óta, és azért nem seggrepesztő a különbség. 4K, 120Hz, HDR. Hát nem tudom, simán meglennék bármelyik nélkül, de lehet csak öregszemDe egyébként a full HD forrás tényleg szarabbul néz ki a 4K TV-n (pl steam link). Viszont az se annyira, hogy nagyon zavaró lenne.
-
Vhiktor
Topikgazda
Így kell megnézni az óraszámot LG tv esetében:
[link] -
hackeeeee
Jómunkásember
LG C1-nél ha beállítottam egy bemenetre a Játékoptimalizáló beállításokat, akkor ugyan azokat a beállításokat használja minden bemenet esetén, amit játékoptimalizálóra állítok?
-
belan
addikt
válasz
dgyuri0123 #72855 üzenetére
Dehogy vagy igénytelen hd vagy full hd filmre amúgy is full hd oled legjobb tapasztaltam anno .
-
alaves
addikt
válasz
Pro Koryak #72858 üzenetére
+1... a Panasonic nem véletlenül használ egyszerűbb OS-t, a stabil működést helyezték előtérbe. Mérete ~312 MB.
-
Csandi
őstag
C21LA
C22LB
Ezek között mi a difi? Az utóbbi 40 ezerrel olcsóbb -
dgyuri0123
nagyúr
17-ben vettem kifutó modellként, mert az eredeti ára akkor még 7-800e körül mozgott, ha jól emlékszem.
Amúgy meg nagyon szeretem. Néha azért látom a pixelrácsot, de csak ha közel megyek hozzá. 3m-ről teljesen jó.
A képe nagyon jó még most is. Nem érzem, hogy kell nekem a 4k, csak ha ez beadja a kulcsot, akkor cserélem. Nulla beégés, fényerő semmit nem csökkent szemre, akkor ?? Lehet, igénytelen vagyok??
-
b3Ro
senior tag
válasz
Matt89 #72847 üzenetére
Én voltam a bemutatojukon, és lesz 42-tol 77-ig oled. Ha jól emlékszem nem lesz nagyobb. Ki volt rakva a 42" 980, 48" 1500 és a 77" 2000. Arra kell majd figyelni, hogy a specko panelt csak 55+ kapja meg. Kérdeztem is a faszit aki az előadást tartotta, hogy akkor minek fizetni a 1500 felárat ha nem kell a Sound, és mosolyogva mondta, hogy semmi a 980-hoz képest.
Meg lett még említve, hogy lesz mini-led és qd-oled tevejuk is a jövőben.
-
belan
addikt
válasz
dgyuri0123 #72851 üzenetére
Neked azóta full hd oleded van olyan rég óta az igen 👍
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
dgyuri0123 #72631 üzenetére
És lássatok csodát, jött új fw. az öreg vasra.
2015-ös modell!!! Pana plazmán 3 év múltán a YT már el sem indult, öreg fhd LG oled meg kapott frissítést + minden alkalmazás úgy fut rajta, mint új korában...picit lassan, de biztosan.
Csak ennyi lettem volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest