Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- RAM topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
salapp
üzenetére
Nyilván ha nem használod nehéz róla úgy véleményt elfogadni róla... Nincs ezzel gond, biztos van valóságalapja, csak nem lehet általánosan beszélni az összes OLED Tv gyártó összes Androidos rendszeréről. Sok múlik az erős hardveren és a támogatottságon .
Itt nagy előny hogy nem vagy 100% ig rászorulva a gyártódra, mert sokkülső program és szoftver van hozzá.
Mint írtam sok dedikált külső eszköz is szenved hibákban.
A Shield is bekapott az új androidra való átállásnál egy zsáknyi hibát ,most hozták helyre és még ez eddig a legproblémamentesebb.. A Dune is folyamatosan okozott problémáka, de A Zidooval szívtam a legtöbbet anno...Ezek nem olcsó külső lejátszók, 80-220 ezer forint között mozognak.
Samsung LCD-m 5 éves, már nincs hozzá semmilyen szoftveres támogatás és nem android én sem tudok rá megoldani semmit már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor