Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- E-book olvasók
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
Akkor egyértelműen ASBL off infrás távkapcsról - ha valakit zavar.
Lényegében csak azért van, hogy az átlag user nehezebben égesse bele a dolgokat ha PC-ként van használva. Mert ugye TV-nél nem kapcsol be normál mozgóképnél.
Illetve hogy a nem maradandó image retention (világos képvisszamaradás) kevésbé legyen szembetűnő szürke háttereknél.
B7-nél 10 sec ilyet hagy full fényerőn. Persze hamar el is tűnik, ha mozgókép megy rajta. Szerintem simán hőhatás, vagy elállítódik a nyitófeszültsége a tranzisztoroknak ideiglenesen..
Van még jó kis banding, de engem egyáltalán nem zavar...és nyilván feltoltam az expot. Normál üzemmódban észre sem lehet venni. Ilyet el tudok fogadni a C1-en is... nem szürke homogén falakat nézünk. Szerintem már ez a 2017-es B7 is zseniális egy LCD-hez képest. Anyuéknak itthagyom, hadd nézzenek egy kis minőséget

Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Futás, futópályák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Parfüm topik
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest