Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lackooo84
üzenetére
nem rózsaszín az egész bal fele hanem a tv mellett lévő HUE izzók a félhomályból a mögötte lévő fal színéhez világítanak , a bal oldali sajnos pont bele a képernyőbe mert nagyon hátra kellett tolnom, nem számoltam ezzel a 15 centis Ambilight ajánlással a faltól. a tv mögött is rózsaszín minden, ahogy bevilágítanak a HUE izzók . ezért írtam hogy csalóka. Holnap majd nyomok képet az oldalfali égők nélkül, bár szerintem most mérgemben még ma 
Amúgy szuperül sikerült összehangolni velük a TV ambijét.
Ilyeneket használok : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem rózsaszín az egész bal fele hanem a tv mellett lévő HUE izzók a félhomályból a mögötte lévő fal színéhez világítanak , a bal oldali sajnos pont bele a képernyőbe mert nagyon hátra kellett tolnom, nem számoltam ezzel a 15 centis Ambilight ajánlással a faltól. a tv mögött is rózsaszín minden, ahogy bevilágítanak a HUE izzók . ezért írtam hogy csalóka. Holnap majd nyomok képet az oldalfali égők nélkül, bár szerintem most mérgemben még ma 
Vhiktor