Hirdetés
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
farkas-j
üzenetére
A HDMI Auto az általában a képre vonatkozik, hangnál ritka, LPCM, RAW esetleg bővített beállítások esetében csatornaszám, mintavétel stb is előfordulhat. EDID infók alapján természetesen változhatnak a beállítások, illetve kaphat a lejátszó olyan üzenetet, hogy a TV nem tudja a hangot, PCM fogad, de a bekapcsolási sorrend is számít. Pl. én használok egy USB DAC-ot és ennek megfelelően van beállítva a lejátszó kimenete, ha mindet bekapcsolom akkor a TV-n nincs hang, ez természetes, viszont, ha kikapcsolom a DAC-ot, akkor nem az van, hogy nem lesz hang, hanem az, hogy a lejátszó átteszi a hangot a HDMI kimenetre, pedig az nem is volt beállítva.
Mondjuk ez a megoldás nekem pont jó, de ebből látszik, hogy mennyire kommunikálnak az eszközök.
A hangra vonatkozó rész egyes készülékek esetében úgy működik, hogy ha SPDIF-et választunk ki akkor HDMI-n nincs hang, de olyannal is találkoztam, hogy bizony mindkettőn volt hang, HDMI-n PCM ment tovább. Nem ilyen egyszerű az élet, de ha a TV PCM-t ír ki DTS anyag esetében, akkor azt is kap, eddig is azt kapott, ezután is maximum azt kapja. Ha érintetlen DTS-t kap akkor nincs hang a C1-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- TCL LCD és LED TV-k
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk ez a megoldás nekem pont jó, de ebből látszik, hogy mennyire kommunikálnak az eszközök.
Vhiktor