Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
blakey
üzenetére
Kedves Blakey! Én tökéletesen értem amit írtál. A koncertjeim (Dolby Digital és DTS hanggal) túlnyomó többségében a régi Novatron IAMM NTR82HD médialejátszómon tárolódik. Ez egy 12 éves masina és még tökéletesen teszi a dolgát. Amit nem értek, hogy a beállításoknál van rajta HDMI auto üzemmód is, de az felül van bírálva fix beállításokkal (felbontás, hangformátum). A régi masina van olyan intelligens, hogy a TV-vel elkommunikál hang ügyben (is), és annak ellenére, hogy fix beállítások vannak, ezt a TV utasítására felülbírálja és átállítja? Ezért írtam azt, hogyha megjön az optikai leválasztóm, akkor abba megy majd bele a lejátszó HDMI jele, ebből optikán megy a házimoziba a hang, és HDMI-n megy majd tovább belőle a jel a TV-be. Ha a házimozi DTS-re vált, akkor a TV-n elvileg majd nem lehet hang. Ha a TV-n lesz hang, akkor elvileg az optikán nem jöhet majd ki DTS jel. Ezt jól gondolom ha úgy van ahogy írtad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor