Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Derron
üzenetére
Esetleg az emberi szem is okozhat ilyet, ha egy nagyon fényes fehér négyzet ment a tökéletesen fekete háttér előtt, akkor a nagy kontraszt miatt is úgy tűnhet, mintha blooming lenne. Eleve kis fehér négyzetnél jóval nagyobb fénysűrűséget is tud, mint ha az egész kép világítana, emiatt a körülötte levő feketéhez képest óriási a kontraszt.
Ilyet én is láttam még nem mozgó fehér négyzet esetén is, aztán ha jobban ráfókuszáltam eltűnt, szerintem "optikai csalódás" is lehet. Próbáld ki te is nem mozgó négyzettel mondjuk.Egy MediaMarktban mi is megnéztük mielőtt vásároltunk, és ott volt mellette a QLED is, és pont amikor a Samsung felirat világított fekete háttér előtt akkor látszott, hogy QLED-en volt körülötte fehér blooming mert nem fedte egy az egyben a betűk határait a háttérvilágítás régiói.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G49LS 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor