Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Dolby Vision DIY
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Gaming notebook topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Raspberry Pi
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló!
Köszönöm a választ így már jobban értem, hogy miről van szó!
Korábban is tettem fel itt kérdés hogy az 55B7V-nél ha az információs sávra kattintok akkor kiírja h pl 2160p BT.2020 HDR stb, vagy csak 1080p vagy 2160p de Hz-t nem és ez fura mert a régi Lg 55UB850V 4k led lcd-nél ezt kiírta és tudtam ellenőrizni a helyességét és akkor is ugyanezt a lejátszót használtam ugyanezekkel a beállításokkal és ott helyesen váltot mindent pl 24,25,30, 50, 60Hz. Tehát ebből kiindulva azt mondom, hogy igen helyesen csinál mindent, de mivel az 55B7V-nél az információs sáv ezt nem jeleníti meg így.....A másik nagyon fura amit tegnap vettem észre, hogy néztem az M4-en a wtcc-t és próbálgattam a trumotion beállításokat és hát néha nagyon furán viselkedett a tv meg mintha beragadt volna egy-egy beállítás. Pl az autók szaggatva mentek, illetve ugrott előre, mintha képben lévő lemaradást hirtelen kompenzálta volna, vagy nem tudom most ezt jobban leírni. Aztán amin viszonylag egész elviselhetően ment az egy user beállítás DJ: 3, DB: 0. Lehet a sok ide-oda állítgatás nem tetszett az elektronikának és nem ártan egy reset a tv-nek, csak akkor minden beállítást kezdhetek előről

Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple asztali gépek
- Dolby Vision DIY
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chrome
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Korábban is tettem fel itt kérdés hogy az 55B7V-nél ha az információs sávra kattintok akkor kiírja h pl 2160p BT.2020 HDR stb, vagy csak 1080p vagy 2160p de Hz-t nem és ez fura mert a régi Lg 55UB850V 4k led lcd-nél ezt kiírta és tudtam ellenőrizni a helyességét és akkor is ugyanezt a lejátszót használtam ugyanezekkel a beállításokkal és ott helyesen váltot mindent pl 24,25,30, 50, 60Hz. Tehát ebből kiindulva azt mondom, hogy igen helyesen csinál mindent, de mivel az 55B7V-nél az információs sáv ezt nem jeleníti meg így.....
Vhiktor