Hirdetés
- OLED TV topic
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
ricsip #63044 üzenetére
tele van ák-s értékelés edigiről, miszerint teljesen sérülésmentes csomagban töröt/sérült szállítottak ki, és persze ezek az emberek nem bontatták fel a futárral a csomagot
edigi meg vonta vállát
1,5-2 éve volt nagyon sok ilyen sztori, aztán pereskednek-e a károsultak a mai napig vagy sem azt nem tudom - itt is voltak elegen akik megjárták, de más üzletekkel is volt ez, csak ediginél nagyobb arányban -egyébként nem kötelezhető a futár arra hogy csomagot bontson, de én sem, hogy átvegyem a csomagot...és én nem is venném át, idegeskedés árán nem kell oled - sem -
és vannak olyan szolgáltatók akiknél ez alap, emag így promózta magát sokáig - ma ránéztem, covidra hivatkozva most nincs -evidens lenne ilyen termékeknél kizárólag olyan futárcéggel szállíttatni, akik külön kérés nélkül bontják a csomagot, addig át sem adják, szerintem - a futárnak még mindig annyi a kötelessége amit a cége mond, ha ezt mondja akkor ez -
Sidorovich
pereskedjen aki akar, én megelőzöm amit lehet
de off end, mindenki úgy veszi át a tv-jét ahogy akarja
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Sencor SSS 6300 NYX 2 bluetooth-os hangszóró - Közel 2 év magyar bolti garival! -
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- Trust gxt 38 2.1 hangfal szett
- JBL Hordozható hangszóró Flip Essential 2
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest