Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ricsip
üzenetére
Az angol tesztekben mindig high-ra teszik. Itt jól elmagyarázza a csóka hogy miről van szó.
Én is észrevettem, hogy az egész menü google fordítós szint. A "high-medium-low" -ot nem sikerült nekik simán "magas-közepes-alacsony" nak fordítani, helyette hol, mondjuk az "energiatakarékosság" szó került mögé, hol a "képvezérlés", és olyan is van, hogy egy opciónál keverik, pl. "magas energiat., közepes képvezérlés, alacsony energiat.". Komolyan mondom már gondolkoztam rajta, hogy felhívom őket ezügyben, mert ez nagyon gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor