Hirdetés
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Rtings-féle fehéregyensúly beállítást én is kipróbáltam 910V-n, (természetesen nem a B7 alapján
) de csúfosan elvérzett a dolog, szóval a fehéregyensúlyt ne babráld. Viszont, ha jól figyelsz láthatod, hogy sötét szobában hol áll az oled fény....16-on, nem pedig 40-50-en... Bár figyelmen kívül is hagyhatod amit írtam és használd úgy, ahogy neked tetszik... 
Ha gondolod olvasd el ezt, onnan "ollóztam" ki ezt a részletet... : "For calibration purposes, we adjusted 'OLED LIGHT' to 16 to reach our desired luminance of 100 cd/m². You can adjust it to match your room environment. For a brighter room, this will need to be increased. Not that this does not affect the colors, only the luminance of the display. We then increased the 'Contrast' to 100 since it helped the calibration. We left 'Brightness' to 50, its default value"
LG szervizt nem érdekli ki a tulajdonos...Én is regisztráltam számla nélkül és úgy is elfogadta.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) de csúfosan elvérzett a dolog, szóval a fehéregyensúlyt ne babráld. Viszont, ha jól figyelsz láthatod, hogy sötét szobában hol áll az oled fény....16-on, nem pedig 40-50-en... Bár figyelmen kívül is hagyhatod amit írtam és használd úgy, ahogy neked tetszik... 
Vhiktor