Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Rtings-féle fehéregyensúly beállítást én is kipróbáltam 910V-n, (természetesen nem a B7 alapján
) de csúfosan elvérzett a dolog, szóval a fehéregyensúlyt ne babráld. Viszont, ha jól figyelsz láthatod, hogy sötét szobában hol áll az oled fény....16-on, nem pedig 40-50-en... Bár figyelmen kívül is hagyhatod amit írtam és használd úgy, ahogy neked tetszik... 
Ha gondolod olvasd el ezt, onnan "ollóztam" ki ezt a részletet... : "For calibration purposes, we adjusted 'OLED LIGHT' to 16 to reach our desired luminance of 100 cd/m². You can adjust it to match your room environment. For a brighter room, this will need to be increased. Not that this does not affect the colors, only the luminance of the display. We then increased the 'Contrast' to 100 since it helped the calibration. We left 'Brightness' to 50, its default value"
LG szervizt nem érdekli ki a tulajdonos...Én is regisztráltam számla nélkül és úgy is elfogadta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) de csúfosan elvérzett a dolog, szóval a fehéregyensúlyt ne babráld. Viszont, ha jól figyelsz láthatod, hogy sötét szobában hol áll az oled fény....16-on, nem pedig 40-50-en... Bár figyelmen kívül is hagyhatod amit írtam és használd úgy, ahogy neked tetszik... 
Vhiktor