Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- VR topik
- BIOS topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Tegnap hoztam haza az 55B7V-t
hát már a kicsomagolás is nagy élmény volt
Feketéje az 4k-s edge ledes lcd után brutális
a képe is megfelelő tartalom mellet gyönyörű
Sima tv-s adások esetén a régihez képest nem sok különbség van, de ugye ez engem nem is érdekel
Hdr film pl Alien Covenant brutális mocskos jól nézett ki
Igaz kb semmit nem volt időm állítgatni rajta, mert nagyon későn értünk haza
A beállításokat illetően az RTINGS oldalán találtam kalibrált C7-es beállításokat, de több dolog nem volt számomra egyértelmű amiben segítségeteket szeretném kérni.
Az odáig okén hogy a fentebb linkelt oldalon a képek alapján beállítgatom a főbb dolgokat, de ahogy eljutok a fehéregyensúlyhoz van 2 pontos azon belül is magas alacsony beállítási lehetőség illetve a 20 pontos és az belül is a tesztben célzott fénysűrűség ha jól emlékszem 5 vagy 10-vel 0-100 ig állítva minden van. Ezeket illetve a fentebb linkelt oldalon lévő rengeteg beállításról készült képet milyen sorban és hogy kell értelmezni és használni mert ezek között elvesztem teljesen....
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hát már a kicsomagolás is nagy élmény volt
Vhiktor