- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
válasz
ReFleXx
üzenetére
Így van,én is a garancia lejárta előtt 2 hónappal kötöttem a Panasonic-ra.Az LG-re is fogok kötni mert nekem megér +2 év 20000ft-ot.
Mankó: Nekem a Panasonic-nak kicsit simábbnak tűnik a mozgása a CX-hez képest de nem nagy a különbség.Nálam is ki van kapcsolva minden képjavító.VT-60-as plazmáról váltottam Samsung Q9 QLED-re de néhány nap után megbántam és inkább vissza vittem.
Engem zavart nagyon a mozgás meg a fekete sem volt az igazi hiába volt zónákra osztva a háttérvilágítás.Utána vettem egy LG B8-at ami már ehhez képest nekem sokkal jobban tetszett de a képi világa számomra nem volt az igazi.Ehhez képest a CX jobban tetszik,kellemesen csalódtam benne.
De az LG többnyire Netflix-re van használva.A webOS szerintem jobb mint a Panasonic kissé fapados rendszere de engem az FZ-800-on csak a képminőség érdekel mert azon 4K Blu-Ray megy meg PS5.Számomra a Panasonic képi világa tetszik a legjobban ezért is maradnék annál csak nagyobb méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a ROMEO IS A DEAD MAN
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De az LG többnyire Netflix-re van használva.A webOS szerintem jobb mint a Panasonic kissé fapados rendszere de engem az FZ-800-on csak a képminőség érdekel mert azon 4K Blu-Ray megy meg PS5.Számomra a Panasonic képi világa tetszik a legjobban ezért is maradnék annál csak nagyobb méretben.
Vhiktor