Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz madgie #5995 üzenetére

    Szerintem OLED nem is nagyon lesz mostanában az olcsó kategóriában. 150-200K körül újonnan.
    Eleve már a méret is ezt sugallja. 55 colos TV nem átlag magyaroknak készül. Pont. Főleg nem 4K-ban... márpedig sanszos, hogy nem is lesz több FHD modell. Akkor meg szerintem 400-500 alatt sem lesz mostanában OLED TV. Főleg a horror 2018 bevezető árakkal.

    El kell fogadni, az OLED még jóideig a prémium kategória lesz. Addig az LCD a néptermék, még szerintem több évig is... egészen addig amíg gyártanak panelt kis méretben. Van előnye is az LCD-nek, az pedig hogy beton tartós, és pont a nép igényére jó, hogy mehet rajta 24/7 az EchoTV SD-ben és nem ég bele a sáv. + minden méretben gyártható 40-100 colig.

    OLED-ből nem látom jelét, hogy a 40-45 col közötti termékek akár tervben lennének...

    (#5991) Gtaati: Takard le mindenképp egy esztétikus takaróval. Én tuti ezt fogom tenni, mert bár az UV jelentős részét kiszűri az üveg, nekem is 1:1-ben a falra süt a nap - ott van még az infra is, ami egy fekete felületen elég nagy hőt tud leadni... Legalább a por ellen is véd :) Egyébként eléggé tükröző felület maga a TV is, szóval erős fényben látod szerintem az egész szobát a képen... 910-es mindenképp ilyen...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák