Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Szerintem OLED nem is nagyon lesz mostanában az olcsó kategóriában. 150-200K körül újonnan.
Eleve már a méret is ezt sugallja. 55 colos TV nem átlag magyaroknak készül. Pont. Főleg nem 4K-ban... márpedig sanszos, hogy nem is lesz több FHD modell. Akkor meg szerintem 400-500 alatt sem lesz mostanában OLED TV. Főleg a horror 2018 bevezető árakkal.El kell fogadni, az OLED még jóideig a prémium kategória lesz. Addig az LCD a néptermék, még szerintem több évig is... egészen addig amíg gyártanak panelt kis méretben. Van előnye is az LCD-nek, az pedig hogy beton tartós, és pont a nép igényére jó, hogy mehet rajta 24/7 az EchoTV SD-ben és nem ég bele a sáv. + minden méretben gyártható 40-100 colig.
OLED-ből nem látom jelét, hogy a 40-45 col közötti termékek akár tervben lennének...
(#5991) Gtaati: Takard le mindenképp egy esztétikus takaróval. Én tuti ezt fogom tenni, mert bár az UV jelentős részét kiszűri az üveg, nekem is 1:1-ben a falra süt a nap - ott van még az infra is, ami egy fekete felületen elég nagy hőt tud leadni... Legalább a por ellen is véd
Egyébként eléggé tükröző felület maga a TV is, szóval erős fényben látod szerintem az egész szobát a képen... 910-es mindenképp ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Ingatlanos topic!
- BestBuy topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egyébként eléggé tükröző felület maga a TV is, szóval erős fényben látod szerintem az egész szobát a képen... 910-es mindenképp ilyen...
Vhiktor