- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Házimozi belépő szinten
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
patyi1989
üzenetére
Én totál rá se néztem ezekre. Csorgott a nyálam a képminőségtől első bekapcsolás után, a tökéletes feketéken még most is. Főleg így PC használatra hogy a semmi közepén lebegnek ablakok, teljesen futurisztikus.

Sokkal többet kínlódtam a szín beállításokkal, illetve hogy rendes kontrasztosan olvasható UI felírataim legyenek. Ezekkel még mindig nem vagyok 100%-ban elégedett, de egy ponton el fogom engedni hogy ez a kompromisszum hogy amúgy minden más tekintetben fantasztikus mint monitor. Na jó, tegnap kicsit az ASBL elbizonytalanított, valamiért aktívabb volt a szokásosnál.
Most a felé húzok hogy marad. Legrosszabb esetben ha nem tudok vele megbarátkozni monitorként, akkor az 55"-os Samsung LED TV-m megy a nappaliból és a helyére beteszem ezt. ¯\_(ツ)_/¯
De aki simán TV-nek használja annak szerintem még ennyire sincs aggódni valója.
Én a kézi pixel frissítgetést nem fogom használni és volt itt korábban egy videó ami elmagyarázta hogy nem is érdemes nyomkodni túl sűrűn. Bízok benne hogy a TV saját belső statisztika gyűjtője tudja mit csinál és csak annyira faragja egységesre a pixelekt kikapcsoláskor amire szükség van. (ez a pixel frissítő lényegében azt csinálja hogy a túl jó állapotú pixeleket lekoptatja a kopottabbak szintjére) Feleslegesen nem fogom ezt hívogatni, minden futással csökken a maximális fényereje a TV-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Filmvilág
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor