Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Apple MacBook
- PLC programozás
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ja, én is annyira bánom h ezt a szart megvettem, szörnyű mennyire rossz., semmi értelme nem volt
Majd ha kijön a 8as széria, akkor majd jól várjuk együtt a 9est, mert az jobb lesz! Sőt, majd ha kijön a 9es, várjuk a 20ast, mert az sokkal jobb lesz! Valamiért van egy olyan érzésem, h mire te oledet veszel, én már a 2. szériámat fogom koptatni, s addig behúzott fenékkel nagy szenvedve valahogy elviselem ezt az első szériát
Mégis mi az ami annyira hiányzik belőlük? 1000nit? hfr? 2.1? mind lényegtelen a kontraszthoz képest, az a baromi nagy előre lépés, s az már megvan...
Főleg az a vicc, h a 6os szériához képest szerinted már nagy lesz az ugrás, 7eshez meg nem... mintha más panel lenne bennük
néha akkora blődségeket olvasni itt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd ha kijön a 8as széria, akkor majd jól várjuk együtt a 9est, mert az jobb lesz! Sőt, majd ha kijön a 9es, várjuk a 20ast, mert az sokkal jobb lesz! Valamiért van egy olyan érzésem, h mire te oledet veszel, én már a 2. szériámat fogom koptatni, s addig behúzott fenékkel nagy szenvedve valahogy elviselem ezt az első szériát
néha akkora blődségeket olvasni itt
Vhiktor