Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Részemről veled többet nem diskurálok azt hiszem. Olvasod is amire reagálsz könyörgöm?

Írom, h majd jön 4k3d, s hogy az jobb lesz, de ugye passzívnál annyit nem számít, hiszen FHD3d 4ks panelen majdnem ugyanakkor felbontású lesz, csak függőlegesen duplázza majd a felbontást, vízszintesen nem.
Erre jön kollega aki írja h nem lesz jobb, hiszen már az rtings is 10pontot adott a c6 3djére.
Erre írom h az, h egy technek 10pontot adnak, nem jelenti azt, h nem lesz jobb - hozok egy régi példát, ami tök egyértelmű h ma már nem jó (úgy látszik nem mindenkinek...) - h ott is voltak biztos 10 pontos tesztek, de senki nem gondolja, h akkor az biztos a legjobb még ma is...
Erre ezen lovagolsz már egész nap, majd a végén kifejted, h nem értelek, h jön ide crt, különben is a 3d kiváló a 910ben, de majd a 4k3d jobb lesz...
INNEN INDULT KI AZ EGÉSZ könyörgöm

(Mellesleg a 910 FHD 3djének feleakkora a felbontása mint a 4ks paneleseknek a passzív mivolta miatt)
Netflixes 4kba is bele kellett kötnöd... Onnan tudom h a netflixes 4k (meg annak fele amugy dolby vision) mert kiírja a netflix, és meg is lehet amugy nézni h épp milyen jelet ad. Igen, netflix, igen, tömörít, de ott SOROZATOKRÓL beszéltem. De majd kérlek hozz egy uhd lemezt egy only on netflix sorozatból s akkor jól összehasonlítjuk... Ja meg mert vagyok olyan szerencsés h gigabites netem van s nem probléma a sávszél.

De ne aggódj értjük, 4k fasság, hdr fasság, mindenkinek 910et kell vennie, aki nem azt vett az hülye. Sőt a gigabites netem is visszamondom s műholdas 100kbps-et kötök be, csak h átéljem amit te is. Így jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor