Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blageza
csendes tag
Sziasztok!
Behalt az LCD. tv-m. Régen eldöntöttem már, hogy a következő csak oled lehet. Itt nem kell magyarázni hogy miért...
Vissza olvastam kb. 1 évet a topicban. Nagyon elszomoritó a kép, ami a posztok alapján kirajzolódott számomra.
Azt nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire sok xar kerül ki a gyártosorokról ( főleg LG) , vagy ez a topic azoknak a gyűjtő helye akikhez rosz tv kerül?
Az itteni bejegyzések alapján, ha egy nagy átlagot veszünk akkor 10-böl kb. 6-7 tv-vel valami gariztatható probléma van. (vélhetőleg ez nem fedi a valóságot)
Bele olvastam az LCD topicba is, úgy látom ott a Samu (Qled) hozza az LG itt tapasztalt "színvonalát"... (hibák arányában)
Szégyen, hogy ennyi pénzért 3-4-500 ezer.. Stb.
Ilyen színvonalú termékeket árulnak.
El tudom akár azt is képzelni, hogy van, a nyugati piacra szánt, és a keleti blokba még jó lesz, termék elosztási metódus.
Egy 55"-os CX- ben gondolkozom, de amiket itt írtok, attol erősen el vagyok bizonytalanodva hogy mit vegyek...
Addigis nézem a 11 éves LG plazmát, aminek meglepően jó képe van korához képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor