Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blageza

csendes tag

Sziasztok!
    Behalt az LCD. tv-m. Régen eldöntöttem már, hogy a következő csak oled lehet. Itt nem kell magyarázni hogy miért... :)
    Vissza olvastam kb. 1 évet a topicban. Nagyon elszomoritó a kép, ami a posztok alapján kirajzolódott számomra.
    Azt nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire sok xar kerül ki a gyártosorokról ( főleg LG) , vagy ez a topic azoknak a gyűjtő helye akikhez rosz tv kerül?
    Az itteni bejegyzések alapján, ha egy nagy átlagot veszünk akkor 10-böl kb. 6-7 tv-vel valami gariztatható probléma van. (vélhetőleg ez nem fedi a valóságot)
    Bele olvastam az LCD topicba is, úgy látom ott a Samu (Qled) hozza az LG itt tapasztalt "színvonalát"... (hibák arányában) :U
    Szégyen, hogy ennyi pénzért 3-4-500 ezer.. Stb.
    Ilyen színvonalú termékeket árulnak.
    El tudom akár azt is képzelni, hogy van, a nyugati piacra szánt, és a keleti blokba még jó lesz, termék elosztási metódus.
    Egy 55"-os CX- ben gondolkozom, de amiket itt írtok, attol erősen el vagyok bizonytalanodva hogy mit vegyek...
    Addigis nézem a 11 éves LG plazmát, aminek meglepően jó képe van korához képest. :Y

Új hozzászólás Aktív témák