Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hvs
csendes újonc
Koszonom a valaszokat.
Nem is gondoltam volna, hogy artatlan kerdesem ilyen hozzaszolas-cunamit fog generalni. (Hiaba, porog ez a topik, Korea az uj Japan, oled az uj plazma
Megveszem tehat a B7-es modelt... es remelem en majd azok koze tartozom, akik eszreveszik 2,5 meterrol a tutisagot.
Abszolut laikus, atlag userkent ha megjegyezhetem (ha mar az atlag user motivacioirol is szo volt): szerintem fontos a 4K, en reszben emiatt valtok, szerintem a felbontas novevekedese az innovacio egyik utja,
lsd. HD, FHD, 4K, es ami jovoben jon, de mindekozben egyre gyonyorubb kepminosegnek orulhetunk. Hat nem jo ez nekunk? Persze kozben mindenki jol jar, duborog ez az iparag (is).(Emlekszem, amikor a HD-bol leptunk a FHD-be, ugyanez volt, ott is ment a szoveg az emberi szem befogadokepessegerol, meg, hogy csak egy ujabb marketing-hype az FHD, aztan most hol tartunk)
Marketing szempontbol, ha el kell adni az uj termeket (mar pedig el kell) akkor a 4Kl a legjobb hivoszo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest