Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• hvs

csendes újonc

Koszonom a valaszokat.

Nem is gondoltam volna, hogy artatlan kerdesem ilyen hozzaszolas-cunamit fog generalni. (Hiaba, porog ez a topik, Korea az uj Japan, oled az uj plazma :)

Megveszem tehat a B7-es modelt... es remelem en majd azok koze tartozom, akik eszreveszik 2,5 meterrol a tutisagot.

Abszolut laikus, atlag userkent ha megjegyezhetem (ha mar az atlag user motivacioirol is szo volt): szerintem fontos a 4K, en reszben emiatt valtok, szerintem a felbontas novevekedese az innovacio egyik utja,
    lsd. HD, FHD, 4K, es ami jovoben jon, de mindekozben egyre gyonyorubb kepminosegnek orulhetunk. Hat nem jo ez nekunk? Persze kozben mindenki jol jar, duborog ez az iparag (is).

(Emlekszem, amikor a HD-bol leptunk a FHD-be, ugyanez volt, ott is ment a szoveg az emberi szem befogadokepessegerol, meg, hogy csak egy ujabb marketing-hype az FHD, aztan most hol tartunk)

Marketing szempontbol, ha el kell adni az uj termeket (mar pedig el kell) akkor a 4Kl a legjobb hivoszo.

Új hozzászólás Aktív témák