Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hvs
csendes újonc
Koszonom a valaszokat.
Nem is gondoltam volna, hogy artatlan kerdesem ilyen hozzaszolas-cunamit fog generalni. (Hiaba, porog ez a topik, Korea az uj Japan, oled az uj plazma

Megveszem tehat a B7-es modelt... es remelem en majd azok koze tartozom, akik eszreveszik 2,5 meterrol a tutisagot.
Abszolut laikus, atlag userkent ha megjegyezhetem (ha mar az atlag user motivacioirol is szo volt): szerintem fontos a 4K, en reszben emiatt valtok, szerintem a felbontas novevekedese az innovacio egyik utja,
lsd. HD, FHD, 4K, es ami jovoben jon, de mindekozben egyre gyonyorubb kepminosegnek orulhetunk. Hat nem jo ez nekunk? Persze kozben mindenki jol jar, duborog ez az iparag (is).(Emlekszem, amikor a HD-bol leptunk a FHD-be, ugyanez volt, ott is ment a szoveg az emberi szem befogadokepessegerol, meg, hogy csak egy ujabb marketing-hype az FHD, aztan most hol tartunk)
Marketing szempontbol, ha el kell adni az uj termeket (mar pedig el kell) akkor a 4Kl a legjobb hivoszo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor