Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Northlorien #50649 üzenetére

    Már elérhető, de ne keress rá mert szívrohamot kapsz.
    Én szóltam :DDD

    Én ugye a 3080-al szeretném majd összehangolni. A media marktban állítólag a kiírás szerint volt egy 499980-ért, de nem mentem el megnézni mert sokallottam az árát. (több ugye mint az 55)
    Na most 1 extra ráfizetés még talán bele is férhetett volna, de ugye a 3080-ra is extra sarcot kellene jelenleg fizetni az meg úgy már nagyon nem éri meg.
    De "szerencsére" el is vitták az MM-ből a tévét így megoldódott a problémám mert így csak ki kell várnom amíg a 3080 meg a 48-as oled helyzete is nagyjából realizálódik. Szerintem olyan január lesz. Így sajna lekésem a mai doom dlc-t meg a novemberi cyberpunk-ot is, de akkor is durván sok lett volna a jelenlegi 120-150 ezres extra sarc amit ki kellett volna most fizetni. Januárban már nem biztos hogy őszinte lett volna a mosolyom így győzött a józan ész és elnapoltam a vásárlást :K

    [ Szerkesztve ]

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák