Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pici2

csendes tag

Sziasztok, szeretnék segítséget kérni! Szeretnék venni egy tv-t, keret kb 350000. Először nanocell LG-ben gondolkodtam, de látom hogy 350k körül már megkapható a B9SLA is (pl. Alza).
    nézési szokások:
    - gyerekek rajzfilm, HBO GO vagy NAS-ról, esetleg YouTube
    - felnőttek: film és sorozat HBO GO, Netflix, NAS
    - néha kábel tv, főleg sport és ismeretterjesztő/természet (Telekom)

Meglévő eszközök:
    - Apple TV HD (4. gen), jelenleg minden erről megy direktben a tv-re (HBO GO, Netflix, YouTube, NAS-ról filmek, stb., pár éves Samsung LCD TV-n levő rendszert egyáltalán nem használjuk, kb csak kijelzőként funkcionál)
    - Denon DRA-800H (Ez új, jelenleg nincs bekötve, várja az új TV-t)

kérdéseim:
    1. Jól gondolom-e hogy érdemesebb oledet venni?
    2. Van-e lényegi különbség a B9SLA és PLA között.
    3. Mi lenne az értelmes setup egy új tv-vel? Apple tv - Denon - tv? Vagy apple tv - tv - Denon? Főleg amiatt kérdezem mert láttam sok bejegyzésben hogy a különböző hang és kép kódolások miatt nem egyértelmű melyik a jó megoldás
    4. van értelme rendszerben tartanom az apple tv-t? Azt olvasom hogy a mostani LG tv-knek kifejezetten jó az oprendszerük és a szoftvereik. És ráadásul az Apple tv-m nem tud 4k-t. De pl. le tud a tv játszani NAS-ról smb megosztásból filmet? Vannak formátum problémák? Vagy vegyek egy 4k Apple tv-t is? Ráadásul ha jól tudom akkor a 9-es szérián nincs gigabit ethernet, viszont az Apple tv 4k-n már van. Milyen anyagoknál vagy forrásnál okozhat problémát a gigabit hiánya?

köszi ha tudtok segíteni!

Új hozzászólás Aktív témák