Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
"Van az a helyzet, amikor már én mondom azt, hogy ami unalmas, az unalmas.
"Pedig nem tudom mire számítasz amikor néha-néha jön egy Pana-tulaj majd bemondja a topikban, hogy sok-sok olvasás és évődés után azt a döntést hozta, hogy vesz egy Panasonic G(H)ZXXXX-et, csak mert... bla bla bla ... ezért és ezért...
Erre jön a nagyérdemű és benyögi, hogy "húúúú mi lesz itt...."
Őszintén, mire számítasz?

De most barátilag kérdezem... szerintem ennyi hülyülés belefér, de ha nem hát nem.
Egyébként miért, mi lesz itt? Semmi.
Szerintem egy nagyon jó vétel a Pana, de nem csak Panasonic lehet jó vétel van más is oled-fronton.
Érdekes is lenne ha mindenkinek ugyanaz tetszene... szerintem az lenne az uncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Villanyszerelés
- SUSE Linux
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"

Vhiktor