Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy perverz ötletem, kíváncsi vagyok, szerintetek technikailag milyen minőséget hoz.
Van egy jó PC-m az egyik szobában, és a mellette lévő nappaliban lenne a TV. Ugyan DLNA-n keresztül át lehetne streamelni a videófájlokat, de gondolom a DTS így nem fog működni. Egyébként az is vágyam, hogy videojátékot is valahogy át tudjak streamelni a PC-ről a másik szobában lévő TV-re.
Én arra gondoltam, hogy vennék egy 15m hosszú HDMI kábelt, és egy 15m hosszú USB hosszabbítót a Bluetooth adapternek, és átvezetném a másik helyiségbe. Ezzel a kép eljutna a TV-be kábelen keresztül, ami azért mégiscsak a legtutibb megoldás, egy olyan eszközről (PC), ami mindent tud. Az USB-vel meghosszabbított Bluetooth adapter pedig arra jó, hogy vezetéknélküli fejhallgatómat, valamint távirányítót/kontrollert rácsatlakoztassak közelről, mert szerintem falon keresztül romlana a bluetooth-jel.
Így tehát a kép, a hang és az irányítás is meg lenne oldva, másra pedig szerintem nincs is szükség. És akkor mindegy, hogy a PC a másik szobában van.A kérdésem az, hogy csak elviekben tűnik ez egy jó megoldásnak, vagy gyakorlatilag is jól kivitelezhető véleményetek szerint?
Nekem csak annyi kérdés merül fel, hogy egy ilyen hosszú HDMI kábelen vajon mennyit romlik a képminőség, és vajon nagyobb-e az input lag. Bár, talán még mindig jobb, mint streamelni.
Ha ez működne, megspórolnám egy médialejátszó árát, és még játszani is tudnék, helyileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED55C11LB
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor