Hirdetés
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két táblával jön le a hegyről az Oppo
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy perverz ötletem, kíváncsi vagyok, szerintetek technikailag milyen minőséget hoz.
Van egy jó PC-m az egyik szobában, és a mellette lévő nappaliban lenne a TV. Ugyan DLNA-n keresztül át lehetne streamelni a videófájlokat, de gondolom a DTS így nem fog működni. Egyébként az is vágyam, hogy videojátékot is valahogy át tudjak streamelni a PC-ről a másik szobában lévő TV-re.
Én arra gondoltam, hogy vennék egy 15m hosszú HDMI kábelt, és egy 15m hosszú USB hosszabbítót a Bluetooth adapternek, és átvezetném a másik helyiségbe. Ezzel a kép eljutna a TV-be kábelen keresztül, ami azért mégiscsak a legtutibb megoldás, egy olyan eszközről (PC), ami mindent tud. Az USB-vel meghosszabbított Bluetooth adapter pedig arra jó, hogy vezetéknélküli fejhallgatómat, valamint távirányítót/kontrollert rácsatlakoztassak közelről, mert szerintem falon keresztül romlana a bluetooth-jel.
Így tehát a kép, a hang és az irányítás is meg lenne oldva, másra pedig szerintem nincs is szükség. És akkor mindegy, hogy a PC a másik szobában van.A kérdésem az, hogy csak elviekben tűnik ez egy jó megoldásnak, vagy gyakorlatilag is jól kivitelezhető véleményetek szerint?
Nekem csak annyi kérdés merül fel, hogy egy ilyen hosszú HDMI kábelen vajon mennyit romlik a képminőség, és vajon nagyobb-e az input lag. Bár, talán még mindig jobb, mint streamelni.
Ha ez működne, megspórolnám egy médialejátszó árát, és még játszani is tudnék, helyileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor