Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plebi

    senior tag

    Áldom az eget, hogy nincs olyan "jó" szemem, hogy észrevegyek minden kis anomáliát és azt nézegessem egy új tv-n teszt képekkel, hogy milyen kis hibák vannak, ami használat közben nem is látható, ahelyett, hogy élvezném a tv-met. Bár nekem sok megtakarításom van benne, így megbecsülöm, hogy egy ilyen drága eszközöm lehet, nem tervezem minden évben cserélni, ettől függetlenül ahogy lejjebb is irtam gariztatom amit kell.

    Sajnos utóbbi időben nem lehet itt mást olvasni. Tudom fórumra szinte csak azok írnak akiknek gondja van. Én is megvettem akkor a bemutató darabos b8-at, utána egyből kijelzőt cseréltettem gariba és azóta minden jó.

    Egy dolgot nem érték, tesztekben mindenhol azzal kezdik, hogy truemotion off, BFI off, akkor itt miért akarnak sokan szappanoperát? Miért nem jó, ahogy a film sorozat fel van véve? Moziban sincs truemotion-t meg BFI-t. Közben mindenkinek baja van vele és rosszul működik. Kb 1-2 film sorozat nézése után már fel sem tűnt, hogy ezek közül egyik sincs bekapcsolva.

    Egyébként korábbiakra, igen megjelent az apple tv, végre, új apple eszközökhöz jár az 1 év előfizetés, vegre nezhető a regebbi LG-ken is külső eszköz nélkül, ez szuper, de air play továbbra sincs. Ebben továbbra is a szar az LG-ben. Kiad egy tv-t majd szoftveresen egy szinten hagyja vagy visszafejleszti idővel. Nekik is kellene egy apple féle büntetés és nem lenne tervezett avultatás szoftveresen.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

Új hozzászólás Aktív témák