Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ha józan paraszti ésszel gondolkodom, akkor a ref black melletti csíkok is be kéne legyenek buktatva feketébe, nem?

Én erre a kérdésedre reagáltam. Elég sok grafikust/fotost, utómunkával foglalkozó embert ismerek, gőzük nincs a kalibrálásról, más csinálja nekik. Én konkrétumokat is írtam, mert azok személyes tapasztalatok voltak, a custom FW-es C9-esek vagy csak éppen a panel elektronika nélkül kapcsán, és az egybevág azzal amit KTTtech mondott. A near black hibának kapcsán csak annyit tudok, hogy a belső 1D/3D-lut korrekciójával lehet csak rendberakni, a workflowt meg a leírást ismerem, én magam soha nem mentem végig rajta. Állítólag valamilyen szinten ezt javítottak, pár helyről azt mondták felhasználók, hogy náluk jelentkezik közöttük Vincent, máshol meg azt hogy nem. Ami biztos, hogy a pár éves LG oledeknél konkrétan azt a tartományt becrusholták, hogy ez ne látszon, és az egyetlen gyártó, ahol nincs ez a gond, az a Pana, ami szintén arra mutat, hogy a panel ugyanaz, az elektronika és vezérlés viszont nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Horgász topik
- OpenWRT topic
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Sweet.tv - internetes TV
- Trollok komolyan
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor