Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlanetDada
csendes tag
Megrágtam, megfilóztam, meggoogleztam, megmindeneztem
LG55C9. Utolsó előtti darab az Alzánál 399.000- Nekem a kényelem is számít meg az ökoszizstéma. Ahogy olvasgattam nappali fénynél ennek a legnagyobb a fényereje. Valszeg a Sony jobban skáláz, a Panának természetesebb a képe, de ha itt lesz és nem lesz semmi baja akkor ezek csak elméleti dolgok maradnak.(remélem) Ami nekem fontos lehet, hogy játékra ok, Airplay 2 van (nálam minden apple így ez jó lehet) és talán a hangrendszer is működni fog Airplay 2 támogatással a Bluesound Node 2i médiajátszón keresztül. Annak meg olyan DAC-ja van ami hangban megeszik mindent. Ez is fontos de ha mégse menne Airplay-en a hang van optikai kijárat is. És persze ebben megy az HBO Go is ami kényelmesebb mint számítógépen több lépésben meglépni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Villanyszerelés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gaming notebook topik
- 2026 - Íme az 5. héten megjelenő játékok listája
- Futás, futópályák
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LG55C9. Utolsó előtti darab az Alzánál 399.000- Nekem a kényelem is számít meg az ökoszizstéma. Ahogy olvasgattam nappali fénynél ennek a legnagyobb a fényereje. Valszeg a Sony jobban skáláz, a Panának természetesebb a képe, de ha itt lesz és nem lesz semmi baja akkor ezek csak elméleti dolgok maradnak.(remélem) Ami nekem fontos lehet, hogy játékra ok, Airplay 2 van (nálam minden apple így ez jó lehet) és talán a hangrendszer is működni fog Airplay 2 támogatással a Bluesound Node 2i médiajátszón keresztül. Annak meg olyan DAC-ja van ami hangban megeszik mindent. Ez is fontos de ha mégse menne Airplay-en a hang van optikai kijárat is. És persze ebben megy az HBO Go is ami kényelmesebb mint számítógépen több lépésben meglépni.
Vhiktor