- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
freemail.hu
üzenetére
A plusz garival úgy jártam plazmánál, hogy megvettem, (MM-ban) 1,5 év után tönkrement a garanciát biztosító cég és egyszerűen visszakaptam a pénzemet (még szerencse?). Ergo ugrott a plusz garanciám lehetősége, mert már "öreg" volt a tv hozzá. De persze jó ötlet, csak semmi biztosíték arra, hogy később lesz is, aki állja a garanciát. Ezek a kiterjesztések nem gyári eredetűek, hanem különböző külső cégek kötnek veled biztosítási szerződést. Még szerencsém volt, mert értesítést kaptam róla, hogy baj van. De mi van akkor, ha nem tudsz róla, hogy megszűnt a cég és 3 évesen "vígan" elviszed szervizbe, miközben az már fizetőssé változott a tudtodon kívül. És ez nem egyedi eset. Jó kis bevételi forrás.... elveszik a pénzedet, használják két-három évig kamatmentesen, utána bedöntik a céget és ha szerencséd van, visszautalják a két évvel korábban befizetett összeget.
Bocs az offért, csak eszembe jutott, hogy jártam. De azért kíváncsi lennék, hányan éltek a hosszabbított garancia lehetőségével a 2 év gyári garancia lejárta után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor