Hirdetés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
daneel_hu, krx21, és többiek: Köszönöm a segítséget. Tegnap vacakoltam a tévével sokat, az RTINGS beállításai a leginkább bejövősek (ISF sötét, az RTINGS beállításaival). Így, hogy levettem az élesítést, tompítottam az OLED fényen, átállítottam a fehéregyensúlyt, kikapcsoltam a javító funkciókat, sokkal barátibb lett a kép, mondhatni nagyságrendekkel jobb. Az alapbeállítás eléggé LCD-s volt, ez most olyan plazmás
.A HDR szót eddig a fotózásból ismertem csak... Azt honnan tudom, hogy egy tartalom HDR tartalom? Ebben az esetben az OLED fényt is emelni kell? Ez utóbbit több helyen írják. Vagy hagyhatom az alapbeállításaimon?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
Vhiktor