Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
daneel_hu, krx21, és többiek: Köszönöm a segítséget. Tegnap vacakoltam a tévével sokat, az RTINGS beállításai a leginkább bejövősek (ISF sötét, az RTINGS beállításaival). Így, hogy levettem az élesítést, tompítottam az OLED fényen, átállítottam a fehéregyensúlyt, kikapcsoltam a javító funkciókat, sokkal barátibb lett a kép, mondhatni nagyságrendekkel jobb. Az alapbeállítás eléggé LCD-s volt, ez most olyan plazmás
.A HDR szót eddig a fotózásból ismertem csak... Azt honnan tudom, hogy egy tartalom HDR tartalom? Ebben az esetben az OLED fényt is emelni kell? Ez utóbbit több helyen írják. Vagy hagyhatom az alapbeállításaimon?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
Vhiktor