Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ityu
csendes tag
válasz
salapp
üzenetére
Élmény olvasni ezeket a sorokat
10 évig használtam egy Panasonic g20e-t, s egy centire voltam a gz950 vételétől, de egyelőre nem tudtam megszokni rajta a sportadásokat. Tudom, hogy a közeli jövőben Panasonic oledre fogok váltani, mert egyébként számomra csodás, de hirtelen "újítottam" egy vt50-et. A 14e üzemórás - hibátlan - g20 meg édesapámnál bizonyít, aki meg csodálkozik, hogy milyen jó a tv a korábbi lcd után. Ettől függetlenül oled rulez és bocs az offért; ja, a Terminator 1-et én is '86-ban láttam alámondásos verzióban, sosem fogom elfelejteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parkside szerszám kibeszélő
- One mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
10 évig használtam egy Panasonic g20e-t, s egy centire voltam a gz950 vételétől, de egyelőre nem tudtam megszokni rajta a sportadásokat. Tudom, hogy a közeli jövőben Panasonic oledre fogok váltani, mert egyébként számomra csodás, de hirtelen "újítottam" egy vt50-et. A 14e üzemórás - hibátlan - g20 meg édesapámnál bizonyít, aki meg csodálkozik, hogy milyen jó a tv a korábbi lcd után. Ettől függetlenül oled rulez és bocs az offért; ja, a Terminator 1-et én is '86-ban láttam alámondásos verzióban, sosem fogom elfelejteni
Vhiktor