Hirdetés
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Blu ray írás és írási hiba
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Sziasztok. Tegnap végre hazahoztam a 934-et. Nagyon vegyes érzelmek dúlnak bennem, pedig csak 1 napja van meg

2019 szeptemberben kiadott TV készülék esetében elvárnám, hogy decemberre azért tudja az Atmost is
nem mintha nagyon életfontosságú lenne, de elvárom mert bárhogy is nézzük ez a készülék a 984 után, a Philips jelenlegi második csúcs készüléke. Szóval nincs Atmos, avforums oldalon ovlastam egy novemberi hozzászóllást ahol ugyanezt írják le, Philips válasza az volt, hogy egy közeljövő frissítéssel meg lesz oldva 
Itthoni 5Ghz-es wifi hálózatot nem látja. fingom nincs mi lehet a gond. Viszont látja az itthoni 2.4Ghz-es hálózatomat.
Nyomtam egy szoftver frissítést, miután végzett leállt az élet
Bekapcsoltam és nem reagált semmire semmit, nesze android
vártam pár percet és valahogy megjavult.Nem foglalkoztam tinting meg bandinggel, egyelőre ahogy kivettem a dobozból úgy használom. Semmivel nem tapasztaltam jobb, szebb képet mint a C9-en.
A hangzása nagyon jó, érezhetően, halható a különbség, ezért + jár a Philipsnek. ÉS jár még egy + a dízájn miatt.
Távkapcsoló gagyi szar műanyag, egy nap után már van rajta egy kis karcnyom

LG esetében is gagyi és szar, de legalább fekete

A távkapcsolót párosítani kellett, utána jött egy frissítés. Kedvenc csatorna rendezést nem sikerült beálíltanom ahogy szerettem volna, nyomtam egy visszaállítást. Nagy hiba volt, távkapcsolónak nem tett jót. Próbáltam beütni a wifi jelszót és amikor kiválasztottam az adott karaktert akkor beírta, mindezt úgy, hogy nem nyomtam OK-t neki

Ezután teljes káosz a menüben, nem oda ment ahova én akartam
Most csináltam újra egy táv párosítást és megjavult.Összeségében nem lassú az android, de nem hiszem el, hogy ennyi év után még mindig gondok akadnak. Nem tudom mi van a többi gyártóval ahol szintén android van.
Most éppen azon töröm a fejem, hogyan tudom megoldani az ambilightot a C9.en

Van még egy pár napom amíg benne vagyok a 14 napos időszakban, gondolkodom mi legyen, mikortól számolják a 14 napot: 16. adtam le online, tegnap vettem át.
Ja, webOS azért ott van a szeren. Ezért egy hatalmas nagy UP az LG-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 10
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ubuntu Linux
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem mintha nagyon életfontosságú lenne, de elvárom mert bárhogy is nézzük ez a készülék a 984 után, a Philips jelenlegi második csúcs készüléke. Szóval nincs Atmos, avforums oldalon ovlastam egy novemberi hozzászóllást ahol ugyanezt írják le, Philips válasza az volt, hogy egy közeljövő frissítéssel meg lesz oldva 
vártam pár percet és valahogy megjavult.

Vhiktor