Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- BIOS topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Micro Four Thirds
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Sziasztok. Tegnap végre hazahoztam a 934-et. Nagyon vegyes érzelmek dúlnak bennem, pedig csak 1 napja van meg

2019 szeptemberben kiadott TV készülék esetében elvárnám, hogy decemberre azért tudja az Atmost is
nem mintha nagyon életfontosságú lenne, de elvárom mert bárhogy is nézzük ez a készülék a 984 után, a Philips jelenlegi második csúcs készüléke. Szóval nincs Atmos, avforums oldalon ovlastam egy novemberi hozzászóllást ahol ugyanezt írják le, Philips válasza az volt, hogy egy közeljövő frissítéssel meg lesz oldva 
Itthoni 5Ghz-es wifi hálózatot nem látja. fingom nincs mi lehet a gond. Viszont látja az itthoni 2.4Ghz-es hálózatomat.
Nyomtam egy szoftver frissítést, miután végzett leállt az élet
Bekapcsoltam és nem reagált semmire semmit, nesze android
vártam pár percet és valahogy megjavult.Nem foglalkoztam tinting meg bandinggel, egyelőre ahogy kivettem a dobozból úgy használom. Semmivel nem tapasztaltam jobb, szebb képet mint a C9-en.
A hangzása nagyon jó, érezhetően, halható a különbség, ezért + jár a Philipsnek. ÉS jár még egy + a dízájn miatt.
Távkapcsoló gagyi szar műanyag, egy nap után már van rajta egy kis karcnyom

LG esetében is gagyi és szar, de legalább fekete

A távkapcsolót párosítani kellett, utána jött egy frissítés. Kedvenc csatorna rendezést nem sikerült beálíltanom ahogy szerettem volna, nyomtam egy visszaállítást. Nagy hiba volt, távkapcsolónak nem tett jót. Próbáltam beütni a wifi jelszót és amikor kiválasztottam az adott karaktert akkor beírta, mindezt úgy, hogy nem nyomtam OK-t neki

Ezután teljes káosz a menüben, nem oda ment ahova én akartam
Most csináltam újra egy táv párosítást és megjavult.Összeségében nem lassú az android, de nem hiszem el, hogy ennyi év után még mindig gondok akadnak. Nem tudom mi van a többi gyártóval ahol szintén android van.
Most éppen azon töröm a fejem, hogyan tudom megoldani az ambilightot a C9.en

Van még egy pár napom amíg benne vagyok a 14 napos időszakban, gondolkodom mi legyen, mikortól számolják a 14 napot: 16. adtam le online, tegnap vettem át.
Ja, webOS azért ott van a szeren. Ezért egy hatalmas nagy UP az LG-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nem mintha nagyon életfontosságú lenne, de elvárom mert bárhogy is nézzük ez a készülék a 984 után, a Philips jelenlegi második csúcs készüléke. Szóval nincs Atmos, avforums oldalon ovlastam egy novemberi hozzászóllást ahol ugyanezt írják le, Philips válasza az volt, hogy egy közeljövő frissítéssel meg lesz oldva 
vártam pár percet és valahogy megjavult.

Vhiktor