Hirdetés
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriszbmx
tag
Egyénként tegnap búcsút vettem a C9 től össze csomagoltam. Ma mikor vissza utaztam vele Pestre az MM be a raktárnál mondja a fickó jóó akkor fáradjak fel vele az emeletre az üzletbe megnézzük mi a baja. ( jelzem 3 napon belül voltam. De ugye folyamatosan ment a járatás miatt kisebb szünetekkel. ) Mondom hogy hibás a képe. Jó kapcsoljuk be... Jön egy kolega , kérdi miért vittem vissza. Mondom fehérnél sárgás sáv van benne. Mutatom fényképen neki. Jah ne vidd sehova, lehúztuk a dobozt megnézte minden benne, nyomott egy pecsétet és menjen aa pénzért nyugodtan . WOW. Fent miután vissza kaptam az árát, besétáltam és nézegettem most már más máskát is. Összefutottam fent azzal aki lent rábólintott. Mondja azért nem is volt kíváncsi nem vagyok egyedül vele, nem 1et vittek már ugyan ezzel vissza!! Nem akartak semmit rámbeszélni, és végig nyomkodhattam a Qledeket és a Pana GZ950 et is . Qled háááát. Még világosban is kijött a fekete szín meg a local dimming bla bla... Nem feküdtem le tőle. A pana GZ950E pedig már beégett volt. A reklákokból az egyik gyanítom elég sokat lehett rajta mert néha tisztán olvasható volt mi volt a képre merevítve. DE! mikor a youtubon elindítottam a color test videót, fura módon eltünt a beégés semmit nem láttunk belőle ( lehet valami MM adás szellemkép volt? ) és a fehér is fehér volt, meg minden szín teljesen homogén. Menüjét és a távot meg ugy az egészet nem tanulmányoztam alaposan, de kolegámmal akivel az eddigi C8 C9 est is nézegettük itthon hogy mi a hibája nem láttunk semmit a Panán. Mondta ott az egyik eladó miután tudta hogy vissza vittem a C9 et hogy C8 ból kevesebbet, C9 ből többet vissza vittek már..Ezért sem kötekednek. A többiből nem nagyon, de nem is visznek annyit. Ez lehet azért mert jobb az LG reklámja és a marketingje...
Így most ott boltban kicsit kiábrándultam a Qled Q90 es felső kategóriból , a Pana megtetszett, de szívem szerint az LG ami bejön. Talán következő egy E9 lesz.
Összességében , jó lenne látni egy panát is itthon a megszokott környezetben, ahhoz hogy bármit is lehessen mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Bittorrent topik
- Napelem
- AliExpress tapasztalatok
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- AKCIÓ! Panasonic 55Z80AEZ 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor