- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Kompakt vízhűtés
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz
Strezi
üzenetére
Miért is szánalmas? Nem 5.000 forintról van szó, inkább úgy fogalmaznék, hogy nem tudja elhatározni mi legyen. Nem kell ennyire degradálni valakit csak azért mert határozatlan.
Nem mindenki cserél évente TV-t
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#33234) daneel_hu Elég egyértelmű, hogy nem volt még dolgod Ambilighttal és ezért vagy ilyen elfogult, én esetemben 3 ilyen TV készülékem is volt. Tudod miről beszélek és mekkora szerencse, hogy ki lehet kapcsolni ezt a funkciót

Játék alatt is sokat dob az élményen

Vincenttel kapcsolatosan, van némi igazság abban amit leírtál. Aki olyan szerencsés helyzetben van és tud angolul, van bőven teszt ami az OLED-ek tvket illeti, nem szükséges csak a Vincent videóira hivatkozni.
Ambilight is olyan mint az OLED, ha egyszer belekóstolsz, nem kell más. Nekem hiányzik és ezért tervezem egy Philips Oled vásárlását.
Viszont tudom, hogy a webos hiányozna. Ezért idegekenkedem egy kicsit az androidtól. Nem lehet annyira rossz a 9.0 android, nyomkodtam tegnap egy kicsit a 804. szérián, nyílván megszokás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Autós topik
- Battlefield 6
- E-roller topik
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED 65 C5 TV - 4K, 120Hz
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor