Hirdetés
- Plazma TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
rendon
üzenetére
"Akkor ez a 5 év gondoskodás mit takar? Mert én is így vettem a B7 oledet.
Ha 2 év gyári gari után mundjuk beég a kép, vagy bármi baja lesz, akkor nem cserélik/javítják?"Ahogy Gyuri írta, ez az 1 millás kérdés.

Elméletileg a 2 éves gyári garancia alatt sem kellene beégést cserélni.
Csakhogy van/létezik MÉLTÁNYOSSÁG is a világon, ahol a gyártó elismeri, hogy bizony nem csak az user hibája lehet a hiba. Evégett a sok csere. (szerintem)
Itt valaki fentebb írta (talán a veszettül tamáskodó kolléga
), hogy ez egy tévé, amelynek alapvetően tévéként is kell(ene) funkcionálnia. Tehát ha valakinek tönkremegy a CNN nézése alatt, akkor az nem (csak) az user hibája.Nekem az nem érv, hogy "ne nézz rajta RTL-t, meg Jóban-rosszbant... arra nem oled való stb stb...". Ilyen és hasonló primitív érvelések nem állnak meg ha vitás az eset.
De a tapasztalatok azt mutatják, hogy eddig a gáyri gari alatt orvosolták ezt a problémát, már aki belefutott. Ahogy néztem, szerte a világon.
Hogy a 3 év+ "gondoskodás" alatt változik-e a gyár hozzáállása?
Jó kérdés.
Egyenlőre nem olvastam olyasmit, hogy valakinek 5 év volt és beégett. Akinek beégett (úgy használta ahogy a csövön kifér), azoknak hamarabb beégett. (1-2 év alatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

), hogy ez egy tévé, amelynek alapvetően tévéként is kell(ene) funkcionálnia. Tehát ha valakinek tönkremegy a CNN nézése alatt, akkor az nem (csak) az user hibája.
Vhiktor