Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Morph76
üzenetére
Értelek, és nem tudtam a BFI aktiválásának ilyen kritériumairól. Majd később még azzal együtt is letesztelem.
Ennek ellenére, ill. ezzel együtt is, változatlanul azt tartom lényegesnek, hogy teljesen megegyező körülmények között az LG készülékei kapcsán csak azt sajnáltam, hogy nem tudom megvenni őket, a SONY A1E esetében pedig elmaradt a "varázslat".
"Én meg azt mondom 1.2 millióért kapjunk már csak egy tökéletes megjelenítőt és ne egy média playert,set top boxot,és böngészőt egyben."
Bizonyos szemszögből vizsgálva jogos elvárás, de el kell fogadni, hogy a világ megváltozott azóta, hogy a televízió egy szigorúan funkcionális céleszköz volt.
Manapság egyre inkább arrafelé mutatnak a fejlesztések, hogy a jövő okos tévéi a lakás többi részével is kommunikálnak majd; főzés közben, a konyhában, a hűtőszekrény kijelzője figyelmeztet, amikor a kedvenc műsorod kezdődik a nappaliban. Vagy éppen a kedvenc főzőműsorod küldi át direktben arra a kijelzőre a kedvenc receptedet...
Minden kapcsolódik mindenhez, és az internet egy kattintással elérhető az összes elektromos eszközzel... Ez a jövő.
Szerintem a "pusztán" televíziónak használható tévé készülékek kora véget ért. Én sem tartom fontosnak az ún. "okos tartalmakat", de a fent említett folyamat eléggé irreverzibilisnek tűnik számomra.
(Egyébként olyan, hogy "tökéletes kijelző" nem létezik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Esik a hóóó!!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor