Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn77
aktív tag
válasz
renatto
üzenetére
Idáig csak pozitív észrevételeim vannak. A menü az a szokásos fapados Panasonic menü. Elveszni nem tudsz benne, mert annyira egyszerű. Nem olyan látványos mint egy WebOs. A Panasonic tévéknél tudod nézni menün belül az üzemórát is. Van akinek ez is számít. Beállítási, finomhangolási lehetőség sokkal több van benne mint az LG-be, de nem is nagyon kellett belenyúlni, mert az alap beállítások is szinte tökéletesek. A képe nekem sokkal nyugodtabb mint az LG-é. HDR-nél észrevehetőbb a kisebb fényerő, de bőven elég így is. Szerintem ezért látom nyugodtabbnak a képet. Szebbek, pontosabbak, teltebbek a színek. Filmnézés közben nem jön elő semmilyen Banding, az LG-nél volt egy pár vastagabb csíkom amit filmeknél is láttam. A pixelfrissítő hasonlóképp működik mint az LG-ben. Talán 4 óra használat után kikapcsoláskor nem pirosra hanem narancsra vált a led és kb. 5-6 perc után kattan a relé, ekkor vált pirosra. Működés közben viszont zölden világít ami nem kapcsolható ki, de 2 nap alatt megszoktam.
Hangról nem tudok nyilatkozni, mert a hangerő csúszka nullán áll, erősítőn keresztül szólaltatom meg a filmeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor