Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VTom

    veterán

    Több, mint egy hónapja vagyok 55C8 tulaj, és azt kell, hogy mondjam, hogy napról napra jobban tetszik a TV.

    Nem akartam elsőre véleményt írni róla, hogy ne áradozzak az első 4K HDR demo video-k alapján. :)

    Főleg filmeket, sorozatokat nézünk, ill. a Horizon Zero Dawn-nal játszom esténként 1-2 órát (HDR-ben, HUD kikapcsolva), a többi időben nagyrészt mesék mennek, JimJam, M2 vagy youtube.

    Ez a TV brutál jó! 385 ezerért vettem a Media Markt-ban, és azt kell, hogy mondjam, hogy minden fillérét megérte. 43"-os Philips LCD után gondolom a panel adta különbségeket nem kell megmagyaráznom, viszont a normál HD TV adás is szép, teljesen élvezhető egy-egy film a film+ HD-n is (leszámítva a 12-es karikát, meg a logo-t)
    Ami még pofáncsapott, az a hangzás. Nem tudom mit pakoltak bele, de van mély a TV-ben, nekem ez új :) Plusz most a Dark c. sorozatot nézem Dolby Atmos-ban, és többször lenémítottam a TV-t, hallgatva, hogy ki beszélget az utcán, mire rájöttem, hogy a térhangzás a TV-ből jön. Nekem ez is új :)

    Mindent összevetve az eddigi legjobb TV-m. TV nézésre ECO módot, gyári alapbeállítással, játékra game mode-ot, filmekre sorozatokra Technicolor Expert-et használok (itt még ki akarom próbálni a cinema home-ot, mert volt teszt, ahol azt ajánlották inkább)

    Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

Új hozzászólás Aktív témák