Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Körvonalazódik az első Panther Lake lapkát használó notebookok ára
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Elképesztő mi folyik itt ebben a válogatott panel, nem válogatott panel témában
én ezt már elengedtem.Beszámoló:
Mai nap reggel jött az LG szervizes srác, a kedden megbeszéltek szerint hozta a csere igazolást és elvitte a tv-t.
Elég sokat beszélgettem vele, kérdeztem, hogy vannak-e kiugró szériák típusok amikből többet javít vagy kevesebbet. Azt mondta, hogy nem, teljesen vegyes, E szériából is volt olyan gyártás amiben több hibás darab volt és B szériánál is vannak gyártási hetek amik nem sikerülnek annyira jól, de általánosítani nem lehet!Ezt követően elmentem az Edigitalba ahol csak annyit kérdezett a garanciális ügyintéző, hogy találtam-e helyette valamit vagy a pénzt szeretném, én az utóbbit választottam, mondtam is neki, hogy nagyon gyér az Oled TV kínálatuk. Mondta is hogy ősszel lesz teljes a paletta. Némi adminisztrációt követően szó nélkül visszafizették a tv eredeti vételárát.
Ezt követően elbattyogtam a MM-ba és elhoztam egy -Oled 55C8PLA-t.
Egész nap görcsben volt a gyomrom, hogy végre ennyi szívás után, minden stimmeljen.
Úgy is lett

Nincs egy darab pixelhiba sem, néztem pár sötétszürke árnyalatú képet Oledhez képest szép homogén nem sávos képet kapok.
Pozitívumok első benyomások a B7-hez képest:
- Fekete káva, nagyon tetszik, hogy nem töri meg a fekete egységet.
- Sötétszürke masszív láb, design nagyon tetszik, nem veri vissza a tv fényét úgy mint a B7 ívelt lába, nincsenek bikaszarvak

- A hangszórók valószínű ugyan azok mint a B7-ben, viszont a hangvető talp kialakítás miatt sokkal irányítottabb, élvezhetőbbek a hangok.
Nagy piros pont az LG-nek és az Edigitalnak is a korrekt és gyors ügyintézésért.
Ezért érdemes hivatalos viszonteladótól vásárolni, az ember legalább gördülékeny ügymenetre számíthat.
Köszönöm nektek a biztatást, és a hasznos tanácsokat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én ezt már elengedtem.

Vhiktor