- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Az akkor fantasztikus. LG-s csávó mondta annó amikor vásároltam a TV készüléket, hogy jön majd a 3.0 webOS. Konkrétan nem mondta, hogy fel tudom rakni de akkor miért említette volna
"Valószínűleg azért mondta, mert akkor még arról is volt szó! (Az LG részéről...)
Nem tudom 100%-ra biztosan, csak az alapján mondom, amit ezügyben az elmúlt ~3 hónapban olvastam a különféle külföldi fórumokon. Egy csomó topic-ot (és cikket) találtam, ami éppen ezt a témát boncolgatja, és mindegyikben arra jutottak, hogy az LG végül nem tette lehetővé a régi készülékek tulajdonosai számára a WebOS 3.0 használatát.
Hogy miért, azt nyilván csak ők tudnák megmondani. Véleményem szerint inkább gazdasági okai vannak, mint technikai/technológiai okai.
Értsd: "Újabb, gyorsabb OS-t szeretnél? Vegyél egy idei készüléket!"
Megjegyzem, azért nem annyir katasztrofálisan lassú az a 2.0 szerintem. Szóval emiatt azért ne bánkódj!
Ráadásul, ha számodra jól is működik a TV, akkor ne frissítsd a Firmware-t, mert lehet, hogy rosszabbul jársz.Engem egyébként jobban zavar, hogy ezekben az új LG TV-kben (nem csak az OLED készülékek, hanem mindegyik esetében) csiga lassúsággal lehet előhívni bármelyik beállítási menüt, és abban haladni is.
A régi LG készülékeimben, "pikk-pakk" beállítottam mindent. Ezeknél ez lehetetlen. És nem feltétlenül azért, mert sokkal több a beállítási lehetőség.
Egyszerűen körülményes, és lassú a "Beállítások" menü előhívása és használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"
Vhiktor