Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz allein #2856 üzenetére

    "Az akkor fantasztikus. LG-s csávó mondta annó amikor vásároltam a TV készüléket, hogy jön majd a 3.0 webOS. Konkrétan nem mondta, hogy fel tudom rakni de akkor miért említette volna :U"

    Valószínűleg azért mondta, mert akkor még arról is volt szó! (Az LG részéről...)

    Nem tudom 100%-ra biztosan, csak az alapján mondom, amit ezügyben az elmúlt ~3 hónapban olvastam a különféle külföldi fórumokon. Egy csomó topic-ot (és cikket) találtam, ami éppen ezt a témát boncolgatja, és mindegyikben arra jutottak, hogy az LG végül nem tette lehetővé a régi készülékek tulajdonosai számára a WebOS 3.0 használatát.

    Hogy miért, azt nyilván csak ők tudnák megmondani. Véleményem szerint inkább gazdasági okai vannak, mint technikai/technológiai okai.

    Értsd: "Újabb, gyorsabb OS-t szeretnél? Vegyél egy idei készüléket!"

    Megjegyzem, azért nem annyir katasztrofálisan lassú az a 2.0 szerintem. Szóval emiatt azért ne bánkódj!
    Ráadásul, ha számodra jól is működik a TV, akkor ne frissítsd a Firmware-t, mert lehet, hogy rosszabbul jársz.

    Engem egyébként jobban zavar, hogy ezekben az új LG TV-kben (nem csak az OLED készülékek, hanem mindegyik esetében) csiga lassúsággal lehet előhívni bármelyik beállítási menüt, és abban haladni is.

    A régi LG készülékeimben, "pikk-pakk" beállítottam mindent. Ezeknél ez lehetetlen. És nem feltétlenül azért, mert sokkal több a beállítási lehetőség.

    Egyszerűen körülményes, és lassú a "Beállítások" menü előhívása és használata.

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák