Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hardverfogócska a kertben
- VR topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Az akkor fantasztikus. LG-s csávó mondta annó amikor vásároltam a TV készüléket, hogy jön majd a 3.0 webOS. Konkrétan nem mondta, hogy fel tudom rakni de akkor miért említette volna
"Valószínűleg azért mondta, mert akkor még arról is volt szó! (Az LG részéről...)
Nem tudom 100%-ra biztosan, csak az alapján mondom, amit ezügyben az elmúlt ~3 hónapban olvastam a különféle külföldi fórumokon. Egy csomó topic-ot (és cikket) találtam, ami éppen ezt a témát boncolgatja, és mindegyikben arra jutottak, hogy az LG végül nem tette lehetővé a régi készülékek tulajdonosai számára a WebOS 3.0 használatát.
Hogy miért, azt nyilván csak ők tudnák megmondani. Véleményem szerint inkább gazdasági okai vannak, mint technikai/technológiai okai.
Értsd: "Újabb, gyorsabb OS-t szeretnél? Vegyél egy idei készüléket!"
Megjegyzem, azért nem annyir katasztrofálisan lassú az a 2.0 szerintem. Szóval emiatt azért ne bánkódj!
Ráadásul, ha számodra jól is működik a TV, akkor ne frissítsd a Firmware-t, mert lehet, hogy rosszabbul jársz.Engem egyébként jobban zavar, hogy ezekben az új LG TV-kben (nem csak az OLED készülékek, hanem mindegyik esetében) csiga lassúsággal lehet előhívni bármelyik beállítási menüt, és abban haladni is.
A régi LG készülékeimben, "pikk-pakk" beállítottam mindent. Ezeknél ez lehetetlen. És nem feltétlenül azért, mert sokkal több a beállítási lehetőség.
Egyszerűen körülményes, és lassú a "Beállítások" menü előhívása és használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"
Vhiktor