Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- OLED monitor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
xerobyte
üzenetére
Az említett Widows-t nem láttam, de a legutóbbi Star Wars Solo rész is ilyen, hogy a legelső pár másodperc után nincs többé fekete, de amúgy SDR-ban megszokottól világosabb csúcsfény se igazán, szándékosan "lapos" a kép a HDR kiadáson is.
Sok Frostbite motoros játékoknál (egy tucat EA kiadós cím az utóbbi 1-2 évből) pedig magát a feketét jól illeszti, de a felette lévő szürkék iszonyatosan fel vannak húzva, egy SDR módban vak sötét szobába úgy néz ki HDR módban, mint ha meggyújtottak volna egy apró hideg fényű zseblámpát. Minden nagyon világos szürke, nincs árnyék, ettől nincs térhatás (perspektíva érzékelés árnyékok alapján) sehol, és mindig "lapos" a kép a sötét jeleneteknél. Még nem tudom PC-n kinek a hibája (EA, Microsoft, nVidia...?), de beszéltem már erről többekkel és van akiknél PlayStation-ön is ugyan úgy néz ki adott játék PS kiadása, mint nálam PC-n, így az EA-re tippelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor