Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xerobyte #24799 üzenetére
Az említett Widows-t nem láttam, de a legutóbbi Star Wars Solo rész is ilyen, hogy a legelső pár másodperc után nincs többé fekete, de amúgy SDR-ban megszokottól világosabb csúcsfény se igazán, szándékosan "lapos" a kép a HDR kiadáson is.
Sok Frostbite motoros játékoknál (egy tucat EA kiadós cím az utóbbi 1-2 évből) pedig magát a feketét jól illeszti, de a felette lévő szürkék iszonyatosan fel vannak húzva, egy SDR módban vak sötét szobába úgy néz ki HDR módban, mint ha meggyújtottak volna egy apró hideg fényű zseblámpát. Minden nagyon világos szürke, nincs árnyék, ettől nincs térhatás (perspektíva érzékelés árnyékok alapján) sehol, és mindig "lapos" a kép a sötét jeleneteknél. Még nem tudom PC-n kinek a hibája (EA, Microsoft, nVidia...?), de beszéltem már erről többekkel és van akiknél PlayStation-ön is ugyan úgy néz ki adott játék PS kiadása, mint nálam PC-n, így az EA-re tippelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- BMW topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Horgász topik
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest