Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3vagyI5
csendes újonc
Üdvözlet!
A Full HD, 4K témában a személyes véleményem, hogy ha ugyan annyiba került is volna a B7 és A7 (2017-es Full HD OLED) én akkor is az A7-et vettem volna. Nyár eleje óta van A7-em és nagy örömmel használom. Még jó ideig Full HD-ben fogom nézni a legtöbb anyagot és nekem ebben a Full HD-s TV élesebb és színben gazdagabb képet ad, mint a 4K-s TV. Ha a Full HD anyag (akár a jegjobb bitrátával is) megjelenítése közt nem láttam volna számomra zavaró különbséget a 4K-s TV és Full HD-s TV közt, akkor nyilván a 4K-s TV-re esett volna a választás. Ha a 4K-s TV ugyan olyan (vagy "majdnem") képet adna Full HD-s anyaggal, akkor kit érdekelne, hogy egy videó az Full HD-s vagy 4K-s?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Anyagi helyzetek és életutak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Projektor topic
- Óra topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor