Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz viera #22599 üzenetére

    HDR-ben igen. Ezt én se tudtam, míg le nem futtattam a CalMAN-t a B8-on, és :(( arccal konstatáltam, hogy nem segített a C7-ről megszokott "problémán" (HDR-ben a sötét szaturált színek kicsit sötétebbek, mint kéne).

    Mint kiderült ([link]), ezt nem tudja átparaméterezni a CalMAN sem (nem a programozható LUT-okkal van megoldva), hanem az LG processzor függvénye (vagy teljesen fix-funkciós lehet, bár ezt kétlem, vagy firmware szinten döntött így az LG, hogy a B8 megörökli a régi programkódot, amit látatlanban nem így vártam volna, mert általában "funkcionálisan egyenértékű" működésre szoktak törekedni akkor is, ha mindenféle más gyártóktól vesznek különbféle chipset-eket, ez pedig mind LG SoC).

    Bár ezt mondjuk szerintem az emberek nagy észre sem veszi, a maradékból többség csak akkor, ha néz egymás mellett/után B8-at és C8-at is. Viszont ennyit így már szerintem megér a C8 felára (ha tényleg használja valaki a HDR-t, bár most már van azért tartalom).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák