Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Sajnos a Sony-nak soha nem volt jó a 3D-je. Akkor ha ez fontos, inkább Samsung.
Bár messze a legjobb egy passzív 4K oled..."Hiszek Neked.
Ennek megfelelően ma újra teszteltem.
Egy teszt, nem teszt...A helyzetet "bonyolította" is rögtön, hogy erősen leárazták az LG OLED 55C6V ívelt 4K UHD 3D Smart OLED készüléket; 594.990 forintért elvihetem.
Ez ugyan felette van az általam eredetileg gondolt keretnek, viszont leteszteltem, és - mit tagadjam - bizony nagyon megtetszett.
A fekete szint, a mozgás megjelenítés, a színek, a képélesség mind-mind pazar voltak. És ami a legfontosabb, megfelelő távolságból a 3D is tökéletes volt. Gyakorlatilag nem érzékeltem semmi zavaró "áthallást", szaggatást, szellemképet... csakúgy, mint az 55EG910V esetében.Ráadásul a dizájn is tetszik, és még az ívelt kialakítással is megbarátkoztam.
(Ki gondolta volna?) Egyáltalán nem éreztem zavarónak a hosszabb teszt alatt. Még a gyenge adásminőségű MinDig TV-vel is szép képe volt, műlesiklás HD közvetítéssel.Viszont mivel a jelen lévő, rendes LG alkalmazott elmondta, hogy bizony számít a 3D megjelenítésénél a távolság is, így az 55UH8507-et is újra megnéztem a szokásos 3D tesztekkel. Immár nem az eddigi ~1 méterről, hanem 2-2,5 méterre eltávolodva. Akkor ért a meglepetés, amikor a korábbi szellemkép helyett, kifogástalan 3D képet láttam. Így, mindent összevetve ez a készülék is nagyon tetszik. Ráadásul még 60 colos méretben is jóval olcsóbb.
Végigírtam hát azokat a készülékeket, amelyek tetszettek. Ár szerint növekvő sorrendben:
SONY 55W809 - 199.990 forint
-->ez már annyira jó ár a maga kategóriájában, hogy komolyan elgondolkodtam, hogy végül mégis ezt veszem, így egy csomó pénzem megmarad, amit másra költhetek.
LG 55EG910V - 375.990 forint
--> jó ár érte, de a bosszantóan lassú menü, és az ABL zavart)LG 55UH8507 - 377.990 forint
LG 60UH8507 - 458.990 forint
LG 65UH950V - 559.990 forint
--> direkt egy csoportba írtam, mert elvileg mindenben egyező képet adnak. A 950 ugyan szintén jóval az 500K-s árhatár felett van, viszont egyszerűen rajongok azért a "bazi nagy" képtartalomért, amit egy 65 colos TV nyújt.
LG 55C6V - 594.990 forint
--> Erről leírtam a lényeget fentebb.("Kakukktojás" a SONY KDL-65W857 - 419.990 forintért, és PANASONIC TX-58DX750E - 379.989 forintért, ezeket viszont csak "látatlanba" tudnám megvásárolni.)
Végezetül ártól függően + ~20.000-35.000 forint az 5 év biztosítás garancia szolgáltatás.
Summa summarum:
Szerintem holnap ismét beballagok a Media Markt-ba, és megveszem a fentiek közül valamelyiket. Bármelyik lesz is, jó darabig nem fogom lecserélni, az biztos.- A véleményeteket szívesen meghallgatom a fentiek alapján! Ti melyiket választanátok, és miért?

Illetve kérlek, az LG 55C6V-ről írjatok bővebben, mert nem néztem úgy utána, mint a többinek!
Van ismert problémája, jellemző panasz, stb. bármi, ami miatt nem jó vétel ennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ennek megfelelően ma újra teszteltem.
Egy teszt, nem teszt...
A fekete szint, a mozgás megjelenítés, a színek, a képélesség mind-mind pazar voltak. És ami a legfontosabb, megfelelő távolságból a 3D is tökéletes volt. Gyakorlatilag nem érzékeltem semmi zavaró "áthallást", szaggatást, szellemképet... csakúgy, mint az 55EG910V esetében.
(Ki gondolta volna?) Egyáltalán nem éreztem zavarónak a hosszabb teszt alatt. Még a gyenge adásminőségű MinDig TV-vel is szép képe volt, műlesiklás HD közvetítéssel.
Vhiktor