Hirdetés
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Sajnos a Sony-nak soha nem volt jó a 3D-je. Akkor ha ez fontos, inkább Samsung.
Bár messze a legjobb egy passzív 4K oled..."Hiszek Neked.
Ennek megfelelően ma újra teszteltem.
Egy teszt, nem teszt...A helyzetet "bonyolította" is rögtön, hogy erősen leárazták az LG OLED 55C6V ívelt 4K UHD 3D Smart OLED készüléket; 594.990 forintért elvihetem.
Ez ugyan felette van az általam eredetileg gondolt keretnek, viszont leteszteltem, és - mit tagadjam - bizony nagyon megtetszett.
A fekete szint, a mozgás megjelenítés, a színek, a képélesség mind-mind pazar voltak. És ami a legfontosabb, megfelelő távolságból a 3D is tökéletes volt. Gyakorlatilag nem érzékeltem semmi zavaró "áthallást", szaggatást, szellemképet... csakúgy, mint az 55EG910V esetében.Ráadásul a dizájn is tetszik, és még az ívelt kialakítással is megbarátkoztam.
(Ki gondolta volna?) Egyáltalán nem éreztem zavarónak a hosszabb teszt alatt. Még a gyenge adásminőségű MinDig TV-vel is szép képe volt, műlesiklás HD közvetítéssel.Viszont mivel a jelen lévő, rendes LG alkalmazott elmondta, hogy bizony számít a 3D megjelenítésénél a távolság is, így az 55UH8507-et is újra megnéztem a szokásos 3D tesztekkel. Immár nem az eddigi ~1 méterről, hanem 2-2,5 méterre eltávolodva. Akkor ért a meglepetés, amikor a korábbi szellemkép helyett, kifogástalan 3D képet láttam. Így, mindent összevetve ez a készülék is nagyon tetszik. Ráadásul még 60 colos méretben is jóval olcsóbb.
Végigírtam hát azokat a készülékeket, amelyek tetszettek. Ár szerint növekvő sorrendben:
SONY 55W809 - 199.990 forint
-->ez már annyira jó ár a maga kategóriájában, hogy komolyan elgondolkodtam, hogy végül mégis ezt veszem, így egy csomó pénzem megmarad, amit másra költhetek.
LG 55EG910V - 375.990 forint
--> jó ár érte, de a bosszantóan lassú menü, és az ABL zavart)LG 55UH8507 - 377.990 forint
LG 60UH8507 - 458.990 forint
LG 65UH950V - 559.990 forint
--> direkt egy csoportba írtam, mert elvileg mindenben egyező képet adnak. A 950 ugyan szintén jóval az 500K-s árhatár felett van, viszont egyszerűen rajongok azért a "bazi nagy" képtartalomért, amit egy 65 colos TV nyújt.
LG 55C6V - 594.990 forint
--> Erről leírtam a lényeget fentebb.("Kakukktojás" a SONY KDL-65W857 - 419.990 forintért, és PANASONIC TX-58DX750E - 379.989 forintért, ezeket viszont csak "látatlanba" tudnám megvásárolni.)
Végezetül ártól függően + ~20.000-35.000 forint az 5 év biztosítás garancia szolgáltatás.
Summa summarum:
Szerintem holnap ismét beballagok a Media Markt-ba, és megveszem a fentiek közül valamelyiket. Bármelyik lesz is, jó darabig nem fogom lecserélni, az biztos.- A véleményeteket szívesen meghallgatom a fentiek alapján! Ti melyiket választanátok, és miért?

Illetve kérlek, az LG 55C6V-ről írjatok bővebben, mert nem néztem úgy utána, mint a többinek!
Van ismert problémája, jellemző panasz, stb. bármi, ami miatt nem jó vétel ennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Esik a hóóó!!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ennek megfelelően ma újra teszteltem.
Egy teszt, nem teszt...
A fekete szint, a mozgás megjelenítés, a színek, a képélesség mind-mind pazar voltak. És ami a legfontosabb, megfelelő távolságból a 3D is tökéletes volt. Gyakorlatilag nem érzékeltem semmi zavaró "áthallást", szaggatást, szellemképet... csakúgy, mint az 55EG910V esetében.
(Ki gondolta volna?) Egyáltalán nem éreztem zavarónak a hosszabb teszt alatt. Még a gyenge adásminőségű MinDig TV-vel is szép képe volt, műlesiklás HD közvetítéssel.
Vhiktor